FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ČISTO I ZASLUŽENO

VIDEO Kralj Miamija pao na svom terenu, Burns dominantno slavio pa zatražio novi napad na titulu

Vrlo uvjerljivo i čisto slavio je Gilbert Burns nakon tri runde borbe protiv Jorgea Masvidala.

Nakon 20 godina, UFC je ponovno došao u Miami, a tako nešto nije moglo proći bez najpoznatijeg MMA borca iz najvećeg grada Floride, Jorgea Masvidala. On se našao u sunaslovnoj borbi UFC 287 priredbe.

Israel Adesanya VIDEO Fantastični Adesanya vratio titulu jednim od najboljih nokauta godine! divider

UFC-ova superzvijezda tražila je povratak pobjedama nakon tri poraza u nizu, no težak je ispit imao ispred sebe, jednog od najboljih na svijetu i čovjeka koji još uvijek nije odustao od napada na titulu, Gilberta Burnsa.

Masvidal jednostavno više nije borac za vrh

Vrlo brzo se vidjelo kako Masvidal više nije onaj borac koji je fenomenalnim nizom došao do dvije borbe za titulu, što je Burns zapravo jako dobro koristio.

Prava akcija čekala se gotovo do samog kraja prve runde, no onda je Burns započeo s onim što je do kraja borbe zapravo vrlo uvjerljivo radio, s dominacijom. 

Gotovo da niti jednu priliku nije dozvolio Masvidalu, koji je samo potvrdio da više nije borac za sam vrh. I bila je to čista pobjeda Brazilca.

Na kraju se Masvidal možda i umirovio, iako je to iz njegove izjave teško sa sigurnošću zaključiti. Tko zna, možda i dalje vjeruje u još koju borbu s potencijalom za veliku zaradu. Njegovo ime još uvijek je dovoljno jako za dobiti tako što.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider