FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
KAOS U GLEDALIŠTU

VIDEO Khamzat Chimaev se potukao s timom Khabiba Nurmagomedova

Čini se da Khamzata Chimaeva prate nevolje i tenzije gdje god da se pojavi.

Tučnjava u Abu Dhabiju (Foto: Screenshot)

Prvi redovi VIP zone gledališta na UFC 280 priredbi bili su puni poznatih boraca i imena iz svijeta borilačkog sporta, uključujući trenutno najveće zvijezde same UFC promocije.

Sean O'Malley Pobjeda O'Malleya uzburkala duhove, najžešći je bivši prvak: "Ovo je najveća krađa u povijesti!" divider

Tako se tamo našao i onaj o kojem se posljednje dvije godine možda i najviše piše. To je švedsko-čečenski borac Khamzat Chimaev.

Razgovor završio na neočekivan način

Neki prvi dojam njegovog dolaska bio bi namjera pružanja podrške Islamu Makhachevu, no čini se da tako nije bilo. Naime, u jednom trenutku je ispred Octagona došlo do žestokog obračuna njega i Islamovog tima.

Na snimci koju je objavio poznati MMA novinar Chamatkar Sandhu, možemo vidjeti Chimaeva kako razgovara s Abubakarom Nurmagomedovim, bratićem Khabiba Nurmagomedova, koji se nešto ranije na programu borio te ostvario pobjedu. 

U jednom trenutku njihov razgovor dobio je tenzije, koje su rezultirale odgurivanjem Nurmagomedova od strane Chimaeva, a onda i mahanjem šakama, gdje ne možemo biti sigurno je li netko bio pogođen.

Iako trenutno nije poznato zašto je do ovoga došlo, neke pretpostavke mogu se postaviti.

Što je najgore, to sve se dogodilo tijekom pobjedničkog govora Islama Makhacheva.

Islamov tim inače kritizira Khamzata

Ne tako davno iz Eagle MMA tima, kojem Nurmagomedov pripada, počeli su dolaziti komentari prema Chimaevu kako on zbog svog ponašanja nije dobar predstavnik islamske vjeroispovjesti.

Islam Mahhachev i Alexander Volkanovski VIDEO Pogledajte trenutak kad je Volkanovski došao do Makhacheva, slijedi li njihova međusobna borba? divider

Naime, Chimaev ne skriva svoju "partijanersku" stranu, što ekipi iz Mahačkale očito ne ide u skladu s tim kako bi se trebao ponašati borac koji očekuje podršku muslimana u cijelom svijetu.

No, je li tako nešto dobar razlog za dolazak do ovakvih scena? Nismo baš sigurni da je išta, a posebno ne razgovori o religiji.

Je li uistinu to bio razlog ovih nemilih scena, možda uskoro i saznamo, ako netko od sudionika odluči progovoriti o tome.

Ispod teksta možete vidjeti kako je sve izgledalo iz još dva kuta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider