FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"GDJE JE TAJ MALI ČOVJEK!?"

VIDEO Pogledajte trenutak kad je Volkanovski došao do Makhacheva, slijedi li njihova međusobna borba?

Nedugo nakon što je uzeo pojas UFC prvaka, Islam Makhachev imao je bliski susret sa svojim vjerojatnim idućim protivnikom.

Više nego impresivno odradio je Islam Makhachev svoj posao u borbi protiv Charlesa Oliveire te je ostvario ono što se već neko vrijeme prognoziralo, postao je UFC prvak lake kategorije.

Islam Makhachev i njegov tim VIDEO Ostvareno proročanstvo Khabibovog oca, Makhachev gušenjem savladao Oliveiru i popeo se na UFC tron divider

Time je naravno odmah dobio metu na svoje leđa, odnosno postao je onaj protiv koga svi borci lake kategorije žele u Octagon, čime se situacija naglo okrenula. Naime, jasno je da su Makhacheva još donedavno svi apsolutno izbjegavali.

Tri kandidata za izazivača

Odmah se postavlja pitanje što mu slijedi te tko će biti njegov prvi izazivač. Koliko god mnogi smatrali kako Oliveira zaslužuje revanš ili kako je red na Beneila Dariusha, čini se da će UFC ipak pokušati odmah sve dobro naplatiti borbom protiv prvoplasiranog borca pound-for-pound ljestvice.

To je prvak perolake kategorije, Alexander Volkanovski, koji je bio službena rezerva za ovu borbu te je tako bio prisutan u dvorani.

Tako je Daniel Cormier iskoristio priliku pozvati ga u Octagon, nedugo nakon što je Khabib Nurmagomedov otkrio kako je ambicija njegovog tima odraditi tu borbu i to u Australiji.

"Gdje je taj mali čovjek!?", upitao se Makhachev, dodavši: "Želim vidjeti tog kratkog tipa, dovedite ga ovamo."

Islam Makhachev, Khabib Nurmagomedov i Daniel Cormier VIDEO Khabib ponosno uzeo Islamov pojas pa otkrio: "Rekao sam vam da je ovo najbolji borac svijeta, sad idemo u Australiju!" divider

Volkanovski je došao u Octagon, gdje je prihvatio borbu.

"Hajdemo to napraviti. Ulog je pojas lake kategorije i prvo mjesto pound-for-pound ljestvice. Uradimo to!", rekao je Volkanovski, prije nego su jedan drugom pružili ruku.

Što god mislili o ovome, odnosno o situaciji u kojoj će se naći Oliveira i Dariush ukoliko se ovo ostvari, ne možemo kriti činjenicu da je Makhachev sigurno nova UFC-ova "zlatna koka" pa se oni sigurno pitaju zašto ne krenuti odmah ubirati plodove toga.

Borba protiv Volkanovskog sigurno je trenutno najprofitabilnija po više kriterija.

Cijela borba Makhacheva i Oliveire

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider