FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
TENZIJE SU OGROMNE

VIDEO Hrgović neznatno teži od Duboisa, obojica nabrijani i spremni za rat

Održano je vaganje za sutrašnju boksačku priredbu u Rijadu na kojoj će snage odmjeriti Filip Hrgović i Daniel Dubois.

Daniel Dubois i Filip Hrgović (Foto: screenshot (YouTube))

Završeno je vaganje za najveći meč u karijere najboljeg hrvatskog boksača. Filip Hrgović i Daniel Dubois stali su na vagu, a nakon toga jedan preko puta drugog, posljednji se put pogledati oči u oči prije nego to naprave u ringu.

Daniel Dubois i Filip Hrgović Hrgović i Dubois su dobili utješnu nagradu, no čini se da pravi pojas neće biti ulog niti protiv Joshue divider

Hrgović je na vagu stao relativno najteži u karijeri, zapravo, tek protiv Alexandrea Kartozije 2020. godine prešao je 112 kilograma. Danas je bio na 112.2.

Obojica najteži u karijeri, tenzija nije nedostajalo

Dubois je bio nešto lakši od El Animala. Njemu je vaga pokazala 111.4 kilograma. To mu je najveća zabilježa težina u karijeri, dakle ulazi u meč vjerojatno nikad snažniji.

Sučeljavanje je prošlo uz velikih tenzija, ali bez problema, budući da su boksači stali jedan preko puta drugog na dovoljno veliku distancu. 

"Bacimo se na posao, vidjet ćemo sve sutra. Ali, vjerujem da ću ga prebiti", rekao je Filip vrlo hladno prije nego je upitan je li ovo najteži meč njegova života: "Ne, zato što vjerujem da ću ga razbiti."

Dubois je spreman istog trenutka u ring

Dubois je bio poprilično nabrijan, kao da je spreman istog trenutka ući u ring.

"Znate što, nisam ovdje da bih se zajebavao, tu sam za rat. Vidjet ćemo sve u subotu, pokidao sam se od posla. Spreman sam za rat", potvrdio je.

Sara Beram Hrvatska boksačica ostala bez Pariza, savez žestoko reagirao: "Ovo je krađa i namještaljka!" divider

Novost je to da je meč Bivola i Zinada prebačen ispred dva glavna teškaška meča, tako da ćemo Filipa i Duboisa gledati u sunaslovnom meču priredbe.

Što se tiče glavnog meča priredbe, Zhilei Zhang bio je gotovo 30 kilograma teži od Deontaya Wildera, koji je najavio kako će u slučaju poraza završiti svoju boksačku karijeru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider