FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Udarac ispod pojasa

VIDEO UFC sprdao NBA zvijezdu u prijenosu: Pogledajte što su napisali

Brazilski borac Gilbert Burns pokušao je doći do svog drugog napada na titulu na UFC-u 288 protiv Belala Muhammada, ali nije uspio...

Brazilski majstor BJJ-a Gilbert Burns prihvatio je borbu protiv Belala Muhammada na UFC-u 288 prije samo dva tjedna kako bi pokušao izboriti još jednu priliku za napad na pojas u velteru, ali nije uspio i dogodilo mu se upravo ono što su UFC-ovi ljudi duhovito naglasili kako bi morao izbjeći u ovom meču.

U najavnoj grafici, na kojoj obično pišu što je određenom borcu potrebno kako bi dobio u ovom meču, pokraj imena Gilberta Burnsa napisali su "Nemoj postati Russell Westbrook."

Mnogi su se zapitali što to znači, ali odgovore je ponudio komentator Daniel Cormier u prijenosu:

"Russell Westbrook je sjajan NBA košarkaš, jednom u karijeri plasirao se u veliko finale i imao priliku osvojiti prsten, ali nije iskoristio svoju priliku i više nikad ju nije uspio ponovo izboriti, a čini se kako više nikad ni neće", rekao je DC u prijenosu.

Nažalost po brazilskog borca, dogodilo mu se upravo to, Muhammad ga je pobijedio i zasad eliminirao iz statusa izazivača. Čini se kako će upravo on napasti pobjednika borbe između aktualnog prvaka Leona Edwarsa i Colbyja Covingtona, a Burnsa će izgleda morati započeti svoj novi pohod na naslov.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider