Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KLAPA HNL

Utakmicu po utakmicu (35): Samo me čvrsto stisni za ruku

Podcast Utakmicu po utakmicu dogurao je do 35. epizode na gol.hr-u.

Podcast Utakmicu po utakmicu dogurao je do 35. epizode na gol.hr-u, iako Supersport HNL već ima novog prvaka i doprvaka, još ima neriješenih pitanja, a sve odgovore saznajte od našeg voditeljskog četverca.

Novi podcast otvorila je rasprava o posljednjem derbiju Osijeka i Dinama u Gradskom vrtu, a iako je susret završio bez pogodaka gledatelji su imali što vidjeti. Vidjeli su nakon dugo vremena u Dinamovu sastavu Petra Bočkaja i odmah ga izviždali. Iako je vjerojatno razbjesnio Kohortu odlaskom u Dinamo, zaslužuje li čovjek koji je zabio jedan od najvažnijih golova u modernoj povijesti Bijelo-plavih takav tretman?

Ante Bišćan vodi Dinamo

Raspravljalo se i o sastavu Dinama koji je Bišćan poslao na travnjak i u kojem nije bilo juniora od početka i došlo do zaključka kako je ova momčad Plavih neodoljivo podsjećala na partije koje je pružala kod bivšeg šefa Ante Čačića. Najveći upitnik iznad glave ipak je stavilo ne igranje Modrih juniora, iako je prvenstvo već riješeno.

Da ne bude sve samo o Dinamu pobrinuo se Osijekov talentirani Nail Omerović, čija je priča o kasnom početku u nogometu dobila koju minutu ove epizode. On je naime dugo bio karataš, a tek u kasnim tinejdžerskim godinama prebacio se na nogomet.

TV premije će se dijeliti po plasmanu u ligi

Hajduk je vrlo uvjerljivo svladao Lokomotivu, a Bili su ostavili dojam kako najbolje igraju kad su rasterećeni pritiska, dok je naše voditelje neugodno iznenadila letargična loksa. Momčad s Kajzerice osigurala je ostanak u prvoj ligi, nema šanse za Europu i djeluje kao da je već na godišnjem, ali nije baš tako mala razlika između petog i osmog mjesta u HNL-u.

Utakmica Istre 1961 i Rijeke ove sezone konačno je postala pravi derbi, a na ovom posljednjem koji je završio 2:2 najviše se pričalo o suđenju. Jakirovićeva Rijeka na korak je od čudesnog trećeg mjesta na kraju čudesne polusezone u kojoj imaju priliku skinuti rekord generacije Matjaža Keka koja je osvojila naslov u ligi.

Šibenik je blizu ostanku, ali opet tako daleko

Za kraj pričalo se o davljeniku Šibeniku, koji je ponovo izgubio, sad je na dva boda od ostanka, ali unatoč malom zaostatku, čini se kako će teško zaustaviti ovo propadanje. Gorica je propustila ozbiljnije pobjeći Šibeniku u borbi za ostanak, ali je protiv Slavena odigrala ne gledljivih 0:0 pa će se još tri kola grčevito držati za pretposljednje mjesto u ligi.

Sve ovo zaključile su standardne rubrike kladionica, Trofej Tomislava Stipića, HNL-seri i kviz.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider