FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
VEČERAS JE UFC 278

Usman i Costa večeras ulaze kao veliki favoriti, no imaju Edwards i Rockhold itekako što ponuditi

Dvije glavne borbe UFC 278 priredbe imaju svog izrazitog favorita.

Kamaru Usman i Leon Edwards (Foto: YouTube (UFC))

Salt Lake City će večeras ugostiti UFC 278 priredbu, predvođenu borbom za titulu UFC prvaka velter kategorije, ali i još nekim sjajnim okršajima, posebno na glavnom programu.

Ono što je zanimljivo navesti je kako glavne dvije borbe priredbe imaju podosta velikog favorita. 

Sve vodi prema Usmanovoj pobjedi

Za Kamarua Usmana to nas ne treba čuditi. Osim činjenice da je Leona Edwardsa već jednom ranije savladao, njegov UFC omjer od 15-0 govori više nego bilo koji suvišna rečenica koju bismo mogli dodati.

Usman je dominantan i svakom borbom sve bolji, no sve bolji je i Edwards, koji je unutar niza od devet pobjeda. Takav se niz naravno nikad ne smije zanemariti, iako se ne može pobjeći od činjenice da unutar njega ima savladanog samo jednog trenutnog Top 15 UFC borca.

Neki prosječni kladioničarski tečaj na Usmanovu pobjedu iznosi oko 1.25, dok kod pobjede Edwardsa svoj ulog možete množiti s 3.50 ili negdje čak i 4.00.

Hoće li Costa poslati Rockholda u mirovinu?

Veliki favorit je i Paulo Costa, problematični Brazilac u svojoj posljednjoj borbi trebao bi lako savladati bivšeg prvaka Lukea Rockholda. Razlog toga je način na koji je Rockholdova brada u njegovim posljednim borbama testirana, odnosno kakvi udarci su ga završavali. S druge strane, imamo jednog od najjačih udarača svijeta.

Ova borba donosi slične tečajeve kao i glavna pa ako vjerujete u Rockholda, koji traži prvu pobjedu od 2017. godine, mogli biste dobro proći.

Treća najvažnija borba, ona između Josea Alda i Meraba Dvališvilija, mnogi je najzanimljivija i to s razlogom. Osim što bi mogla donijeti idućeg izazivača vrlo uzbudljive bantam kategorije, po mišljenju kladionica je i najneizvjesnija. Gruzijac je protiv legende tek blagi favorit.

UFC 278, odnosno njegov glavni program koji sadrži još dvije borbe, možete od 4 sata gledati u izravnom prijenosu na gol.hr, dok vas snimka čeka u večernjim satima nedjelje na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider