Kako je bilo i najavljeno, UFC je u nedjelju navečer pustio najavu za Fight Island, odnosno seriju od četiri eventa koja će se održati u Abu Dhabiju. Riječ je o otoku Yasu, koji je UFC zakupio za održavanje međunarodnih evenata (sa stranim borcima), a koji u pogon kreće 11. srpnja.

UFC-ove najave za evente ili nekoliko nadolazećih evenata uvijek su posebne, no nikada do sada to nije izgledalo ovako dobro. Poput najave za filmski hit godine najavljuju se lokacija na kojoj će se eventi održati, a zatim i sudionici najzanimljivijih mečeva.

Naravno, tu je i popratna muzika koja dodatno nabrijava i drži napetost najave, a na odmak nije ni rika lava u pojedinim trenucima ovog spektakularnog foršpana. Uostalom, uvjerite se sami, a zatim, ako ste pravi MMA fan, pokušajte ne pogledati jedan od nadolazeća četiri eventa.

Recimo i da je predsjednik UFC-a Dana White podijelio prve fotografije oktogona na plaži Yasa, no isti će bit namijenjen samo za trening. Borci će se ogledati u zatvorenom prostoru, dok će na plaži moći samo trenirati. 

Fight Island oktogon na plaži
Fight Island oktogon na plaži (Foto: Screenshot)