Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odlazi u velikom stilu?

Liverpool ispred nosa Cityju krade stopera vrijednog 100 milijuna eura, Lovren odlazi u tom transfer-paketu?

Liverpool bi Van Dijku u obrani mogao dobati još jednog teško prijelaznog stopera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju talijanskih medija, Liverpool je ponovno bliže dovođenju Napolijeva stopera Kalidoua Koulibalyja, nakon što je spreman izjednačiti ponudu Manchester Cityja i pritom ponuditi igrača na istoj poziciji - našeg Dejana Lovrena.

Manchester City Pepa Guardiole navodno je već dogovorio transfer Koulibalyja vrijedan 80 milijuna eura, no to bi u konačnici moglo propasti jer Redsi imaju zanimljiviju ponudu. Napoli je već odbio ponudu Liverpoola vrijednu 60 milijuna eura, no sada je ona pojačana i u nju je navodno gurnut 30-godišnji hrvatski stoper.

gol expired Pljušte pohvale na Rebićev račun: Jedino je Cristiano Ronaldo bolji od njega u 2020., ali samo zbog jednog razloga divider

Koulibaly već godinama slovi kao jedan od najboljih stopera svijeta u ovome trenutku, te će bilo koja momčad njegovim dovođenjem znatno profitirati i učvrstiti svoj obrambeni blok. To bi u ovom trenutku mnogo više pomoglo propusnijem Manchester Cityju.

S druge strane, to bi bila odlična stvar za Dejana Lovrena, koji je ove sezone upisao svega 10 nastupa za Liverpool u Premierligi i 15 sveukupno.

Lovren bi otišao u velikom stilu nakon što je s Liverpoolom osvojio naslov prvaka Engleske, koji taj slavni engleski klub čeka već 30 godina. 

gol expired Oprostio se legendarni njemački napadač: Na oproštaju zabio gol i uveo Stuttgart u Bundesligu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider