FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Gledajte na Novoj TV

Nadljudskim naporima došao do spektakularne pobjede i poručio: "Bog me voli"

UFC 221 bio je pravi spektakl: "Božji vojnik" je teško ozlijeđen nokautirao protivnika, dok je legenda ovog sporta odradila svoju možda i zadnju borbu karijere.

Yoel Romero (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Lijevi kroše. Još jedan udarac na tlu. I kraj. "Božji vojnik" Yoel Romero u trećoj je rundi na spavanje poslao Lukea Rockholda.

"Ja sam tu jer me Bog voli i Bog sve voli", rekao je nakon pobjede.

A malo je nedostajalo da se glavna borba večeri u Perthu ni ne održi. Zamjena Australca Whittakera, Kubanac Romero do početka meča nije došao na željenu težinu. Rockholdu kao slaba utjeha ostaje dio njegova honorara.

"Jako mi je žao što mi je skidanje kilograma teško išlo. Ovo je prvi put u karijeri da me tijelo nije slušalo.

Tijelo nije slušalo prije, ali je zato izdržalo do kraja borbe unatoč ozljedi potkoljenice iz prve runde. Posljedice Rockholdovih low kickova trpio je više od dvije runde.

U drugoj središnjoj borbi legenda slobodne borbe Mark Hunt u prvoj je rundi bio blizu trijumfa, ali je ipak poražen jednoglasnom sudačkom odlukom od 17 godina mlađeg amerikanca Curtisa Blaydesa.

"Krenuo je kao što sam i očekivao. Pokušao me nokautirati, iznenaditi rano. Naučio sam lekciju i vratio se svojim obaranjima'', rekao je Blaydes.

Trećom pobjedom u nizu, Blaydes se prometnuo u jednog od kandidata za susret sa Stipom Miočićem, naravno nakon njegove borbe s Danielom Cormierom u srpnju. UFC cirkus sljedeći mjesec seli u SAD.

Snimku UFC-a 221 možete gledati na Novoj TV u večernjem terminu od 23:30 sati. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider