FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
PRIPREME ZA PETAK

U Rijadu nastala premoćna sportska fotografija: Cristiano Ronaldo uz samu boksačku kremu

Anthony Joshua, Francis Ngannou, Tyson Fury i Cristiano Ronaldo bili su gosti na luksuznoj večeri Turkija Alalshikha.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Saudijska prijestolnica Rijad ovog će vikenda ponovno biti središte sportskih zbivanja jer se tamo održava boksački spektakl koji predvode Anthony Joshua i Francis Ngannou

Glavne zvijezde jučer su dobile službeni prijam u Rijadu, u organizaciji glavnog organizatora priredbe Turkija Alalshikha, ali nisu oni tamo bili jedini zvijezde, iako je boks svakako u prvom planu.

Ronaldo je ponovno tu, ali i Tyson Fury

Kao što možemo vidjeti na fotografiji kojom se Turki pohvalio na Instagramu, prisutan je bio i Cristiano Ronaldo, kojeg ponovno možemo očekivati u prvim redovima do ringa. Podsjećamo, prošli put sjedio je točno pokraj Alalshikha, ali i Conora McGregora. 

Tu je bio i Tyson Fury, kojeg 18. svibnja čeka meč protiv Oleksandra Usika, ali svi smo svjesni toga da je njegov potencijalni okršaj protiv Joshue ipak najveći meč koji boks trenutačno može ponuditi.

Uistinu sjajna krema koju je Turki okupio pored sebe i bez sumnje jedna od njegovih do danas najdražih fotografija.

Što se tiče samih glavnih zvijezda, vidi se da su fokusirane na ono što im slijedi, ali shvaćaju kako kod ovakvog spektakla ipak moraju proći kroz sve što su saudijski organizatori za njih pripremili.

Knockout Chaos neupitno je pun pogodak

Veliki dolazak zvijezda prikazan je i na YouTubeu, gdje se sve prenosilo.

U petak navečer znamo gdje ćemo biti, pred svojim ekranima, pratit ćemo novi veliki boksački spektakl, kakvih će nam Saudijci do kraja godine sigurno priuštiti u velikom broju.

Knockout Chaos neupitno je još jedan pogodak u kojem ćemo svi uživati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider