FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
STRAŠAN NOKAUT

Anthony Joshua uništio Ngannoua i poslao ga na spavanje u drugoj rundi

Anthony Joshua dominantno je odradio posao u meču protiv Francisa Ngannoua.

Anthony Joshua (Foto: Afp)

Niti pune dvije runde nisu trebale Anthonyu Joshui da Francisu Ngannou pokaže što znači boriti se protiv vrhunskog profesionalnog boksača u top formi te iza odrađenih pravih priprema.

Već u prvoj rundi slao je Kamerunca na pod, a onda je u drugoj Joshua to napravio dvaput, s tim je je drugi udarac bio devastirajući i poslao je bivšeg UFC prvaka bez svijesti na pod.

Joshua je bruutalno nokautirao Ngannua (VIDEO) pred očima cijelog svijeta.

Pokazalo se što se događa kad prvak dođe spreman

Joshua je od prve sekunde pokazao kako je došao apsolutno ozbiljan i savršeno spreman, bez ikakvog podcjenjivanja onoga što Francis Ngannou je. Savršeno se pripremio, a onda strategiju proveo u djelo.

Anthony Joshua VIDEO Pogledajte Joshuinu bombu koja je Ngannouu "slomila kralježnicu" i poslala ga na spavanje divider

Prepoznao je bivši svjetski prvak gdje je njegova prilika i to savršeno uklopio u svoju taktiku. Znao je gdje kod Kamerunca postoje rupe te je tako pripremio svoj boks za ovaj meč i odradio posao u stilu šampiona.

Odmah se vidjelo kako Joshua vrlo strpljivo namješta svoje udarce, bez namjerne da se otvori i da Francisu priliku da ga pogodi. No, svoju priliku našao je prije nego su mnogi očekivali.

Ngannou potpuno uništen

Prošle su dvije minute prve runde kad je Joshua vidio prostor za snažni direkt kojim je prošao kroz gard Ngannoua te ga prvi put poslao na pod.

Vidjelo se da je Ngannou ozbiljno uzdrman, ali izdržao je do kraja prve runde, da bi u drugoj pokušao parirati, ali brzo je ponovno završio na podu. Ovog puta radilo se o krošeu i novom brojanje.

Gotovo do deset čekao je Ngannou prije nego se vratio u meč, no tamo se zadržao još samo par sekundi. Joshua je naciljao i bez ikakvog suzdržavanja poslao još jednu bombu te ovog puta Kamerunca ostavio bez svijesti i sve je bilo gotovo.

Anthony Joshua tako nastavlja svoju fantastičnu seriju i čekaju ga nove spektakularne stvari.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider