FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NAJBOLJA MJESTA U DVORANI

VIDEO Nevjerojatne scene u Rijadu: Conor McGregor drži monolog, Ronaldo bi najradije propao u zemlju

U prvim redovima boksačke priredbe u Rijadu nalaze se Cristiano Ronaldo i Conor McGregor.

Conor McGregor i Cristiano Ronaldo (Foto: screenshot (X))

Boksačka priredba Day of Reckoning privukla je u Rijad mnoge poznate osobe, ali pravi VIP tretman dobile su samo one najveće zvijezde.

Filip Hrgović Poznati promotor o Hrgovićevom meču: "Bila je to isplata uz nula rizika" divider

Prema tome gdje su ih smjestili, odnosno odmah pored glavnog organizatora priredbe Turkija Al-Sheikha, Saudijca koji je zapravo predsjednik Odbora za zabavu na državnoj razini, možemo zaključiti koga smatraju najvećim zvijezdama.

Čini se da je Ronaldu jako neugodno

To su Cristiano Ronaldo i Conor McGregor, dvojac koji se poznaje već od ranije, sa zajedničkog treninga, iz vremena dok je Ronaldo bio igrač Manchester Uniteda, prije nego je prešao u Al-Nassr.

Ipak, jedna snimka razgovora u kojem su sudjelovali nam odaje dojam da baš i nisu pobjednako sretni tretmanom koji su dobili.

Naime, McGregor je u jednom trenutku sjeo i poveo razgovor s Al-Sheikhom. Ne možemo točno razumjeti što je bila tema, ali u jednom trenutku je, u svom prepoznatljivom stilu, krenuo govoriti o tome koliko voli novac.

Agit Kabayel VIDEO Kabayel odradio fantastičan meč: Završio Makhmudova i ugasio najveći hype teške kategorije divider

No, zanimljivo je pogledati Ronalda, koji izrazom lica odaje da mu u tom trenutku nije bilo nimalo ugodno, a ono što se dogodilo nakon toga vjerojatno mu također nije bilo drago.

Naime, Conor se nakon toga obratio njemu, s ciljem da usporede kakve imaju satove, a onda se glasno nasmijao. Nažalost, ne možemo znati što je bio razlog, no nakon toga vidimo i smijeh Ronalda, o čijoj iskrenosti najbolje da sami donesete sud.

Priliku imate kroz video podijeljen ispod teksta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider