FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
AJ se boksa 13. travnja

Kličko poslao poruku Joshui: "Želim se vratiti. Osjećam da mogu pobijediti bilo koga"

Vladimir Kličko želi se vratiti u ring i to ni manje ni više nego protiv prvaka Anthonyja Joshue.

Promotor svjetskog boksačkog prvaka Anthonyja Joshue, Eddie Hearm, pustio je u javnost informaciju da se 42-godišnji Vladimir Kličko želi vratiti boksu i ponovno se boriti protiv njegovog pulena. Otkako ga je Joshua lani pobijedio, Kličko i Britanac postali su dobri prijatelji i često se čuju, a posljednje njihovo dopisivanje razotkrio je Hearn.

"Želi se vratiti. Mislim da je poruka glasila ovako: "želim se vratiti, osjećam da mogu pobijediti svakoga u ovome trenutku". Tako nekako", otkrio je Joshuin promotor.

Bio bi to revanš prošlogodišnjeg meča u kojem je Joshua u 11. rundi slavio tehničkim nokautom, nakon što su prethodno jedan drugog slali na pod tijekom jednog od najboljih boksačkih mečeva u novijoj povijesti.

Joshua će svoje pojaseve sigurno braniti 13. travnja na Wembleyju, a potencijalni suparnici su:

"Trenutno je tu Deontay Wilder. To je ono što želimo. Ako se ne dogodi, možda bude Tyson Fury, možda pobjednik Whytea i Chisore, možda Oleksandr Usik, a možda Jarrell Miller. Sve je otvoreno", rekao je Hearn.

Nakon sjajnog meča Furyja i Wildera, koji je završio remijem, povratak Klička u tešku kategoriju kreirao bi poker vrhunskih teškaša za čije bi se međusobne mečeve tražila karta više.

Cro Cop ekskluzivno za Novu TV uoči revanša protiv Nelsona: "Priželjkivao sam tu borbu" Cro Cop i Drviš nakon pobjede (Screenshot) Cro Cop i Saša Lugonjić Cro Cop u ringu (Screenshot) +3 Mirko Filipović (Foto: GOL.hr)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider