FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
govorio i o miočiću

Cro Cop ekskluzivno za Novu TV uoči revanša protiv Nelsona: "Priželjkivao sam tu borbu"

Mirko Filipović razgovarao je s reporterom Dnevnika Nove TV Sašom Lugonjićem o nadolazećoj borbi u Bellatoru protiv Roya Nelsona.

Galerija Cro Cop i Drviš nakon pobjede (Screenshot) Cro Cop i Saša Lugonjić Cro Cop u ringu (Screenshot) +3 Mirko Filipović (Foto: GOL.hr)

Sedam godina nakon što je izgubio meč od Roya Nelsona, Mirko Filipović priprema se za revanš. On će se dogoditi 17. veljače u organizaciji Bellator, u Mohegan Sun Areni u Uncasville, gradu u kojem je 1998. godine Željko Mavrović boksao za titulu protiv Lenoxa Lewisa. .

Cro Cop razgovarao je s reporterom Dnevnika Nove TV Sašom Lugonjićem i otkrio kako se osjeća dva mjeseca prije velike borbe u Americi.

* S nestrpljenjem se iščekivala vaša borba u svibnju, no uslijedila je operacija i stvar se nije ostvarila. Brzo je stigla nova prilika, jeste li zadovoljni da su se tako posložile stvari?

"Sretan sam zbog tog meča. To je jedan od onih koje sam priželjkivao. Nadam se da ću biti što spremniji i da ću osvetiti poraz koji sam doživio 2011. godine."

* Nakon vaše ozljede Nelson je bio nekorektan u svojim izjavama u medijima. Smeta li vam to ili vas dodatno motivira?

"Ma to je nebitno. Mislim da on samo na taj način želi prodati borbu. Neki vole taj "trash talk" ja ga ne volim. Mislim da je okej lik."

* Postoje li daljnji planovi nakon borbe s Nelsonom?

"Ne. Samo sam potpisao na jednu borbu."

* Čujete li se sa Stipom Miočićem. Mislite li da će dobiti revanš protiv Daniela Cormiera?

"Mislim da hoće. Zaslužio je. Čudni su putevi UFC-ovi. U kontaktu jesmo. Nadam se da će se ponovno boriti."

Cijeli razgovor s Cro Copom pogledajte u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider