FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Objavio ugledni novinar

Veliki povratak u SAD: Mirko Filipović ipak će se boriti protiv Roya Nelsona!

Cro Cop i Roy Neslon borit će se u veljači u SAD-u, javlja ESPN.

Cro Cop se trebao boriti protiv Nelsona u svibnju

Cro Cop će ipak doći do još jednog velikog revanša. Mirko Filipović borit će se protiv Roya Nelsona u Bellatoru 16. veljače, objavio je ESPN-ov novinar Ariel Helwani, MMA insajder čije informacije imaju posebnu težinu.

Borba bi se ipak trebala dogoditi na Bellatoru 216 u Uncasvilleu u saveznoj državi Connecticut, napisao je Helwani pozivajući se na izvore iz organizacije.

Cro Cop i Big Country trebali su se boriti na jubilarnom Bellatoru 200 u svibnju u Londonu, ali hrvatski se borac povukao zbog ozljede prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena. Filipović je uputio ispriku Nelsonu i najavio novu borbu.

''Oporavit ću se što je prije moguće i nadam se da ćemo tada imati revanš. Tome se zaista veselim i nadam se da ćeš opet prihvatiti'', rekao je u isprici Nelsonu Mirko krajem svibnja.

Ludi UFC spektakl: Hunt se oprostio razočaravajućim porazom, dva preokreta i nokauta bivših prvaka JDS nokautirao Tuivasu (GOL.hr)

Filipović se oporavio od ozljede brže nego što se očekivalo i pobijedio Roquea Martineza na Rizin 13 spektaklu u Japanu. Nova borba trebala je biti na Staru godinu, ali je propala jer je Floyd Mayweather, koji će nastupiti na tom Rizinovu događaju, ''pojeo'' većinu budžeta za event.

Nelson je u nizu od dva poraza. Ova dva borca već su se borila 2011. na UFC-u 137, a Nelson je slavio nokautom u prvoj rundi.

Na istom eventu u akciji bismo trebali vidjeti par Paul Daley – Michael Page te borbu Vitaly Minakov – Cheick Kongo.

Zanimljivo, Bellator za taj vikend sprema dva spektakla. Večer prije na istom će se mjestu održati Bellator 215, na kojem su glavne zvijezde Matt Mitrione i Sergej Karitonov.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider