FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
TITULA SVIH TITULA

Ovo je najseksi sportaš na svijetu prema velikoj anketi žena, pobijedio i Ronalda: ''Ako ste debeli i ćelavi…''

Tyson Fury odnio je još jednu veliku pobjedu.

Galerija Tyson Fury Cristiano Ronaldo Tyson Fury +8 Tyson Fury

Pregršt je zabavnih trenutaka bilo na promotivnoj press-konferenciji za još jedan boksački spektakl koji se sprema u Saudijskoj Arabiji. Ni dva mjeseca nakon boksačkog megaspektakla na kojem boksa i naš Filip Hrgović, u Rijadu ćemo gledati meč koji čeka cijeli svijet.

Tyson Fury (WBC) i Oleksandr Usik (WBA, IBF, WBO) borit će se za ujedinjenje svih četiriju najvažnijih pojasa najpoznatijih boksačkih organizacija.

Fury i Usik odradili su žestoko sučeljavanje. Britanac se pobrinuo za uvrede i nasmijavanja prisutnih, uključujući i Usika.

U jednom trenutku je legendarni boksački promotor Frank Warren otkrio kako je njegov pulen proglašen najseksi sportašem na planeti.

Filip Hrgović Kristalno je jasno zašto je Hrgović još jednom dobio neadekvatnog protivnika, no nitko ne radi ništa po tom pitanju divider

''Pobijedio je Ronalda koji je bio drugi, a Tommy...'', počeo je Warren spomenuvši mlađeg brata Furyja, a Tyson se ubacio.

''Tommy je bio 13. Sad imam prava na hvalisanje u obitelji. Tommy, ti ružno kopile, ako gledaš s broja 13. Hvala svima koji su glasali za mene i hvala obitelji i prijateljima na ovom trenutku. Najseksi živući sportaš. Nikad ne recite nikada, uvijek vjerujte u sebe. Ako ste ćelavi i debeli, vjerojatno ćete ševiti'', rekao je u svom zabavljačkom stilu svjetski teškaški prvak prema WBC-u.

I zbilja, britanski portal IllicitEncounters napravio je anketu među čak dvije tisuće žena u kojoj su morale ocijeniti izgled 30 poznatih sportaša. Fury je izašao kao pobjednik ispred Cristiana Ronalda, Jacka Graelisha, Joshue i ostalih.

Tko će sad hvalisavom Furyju stati na kraj nakon ove titule.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider