FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Najjača bol koju sam osjetio"

Nakon bizarnog završetka glavne borbe večeri bivši UFC prvak objavio snimku ozljede i šokirao mnoge

Bolnu ozljedu zaradio je Tyron Woodley u glavnom okršaju UFC Fight Night večeri u Las Vegasu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši UFC-ov prvak u velter kategoriji Tyron Woodley upisao je i treći uzastopni poraz minulog vikenda na UFC priredbi u Las Vegasu. Izgubio je tehničkim nokautom od Colbyja Covingtona nakon što je pretrpio frakturu rebra.

U tijeku je bila peta runda, Woodley je imao Covington u giljotini, ali ju je u jednom trenutku pustio i počeo urlati od bolova. Sudac je prekinuo meč, Covington je počeo slaviti, a Woodley ostao ležati s bolnom grimasom na licu.

Nedugo nakon toga objavljeno je da je Woodley zaradio ozljedu rebra, što su snimke iz bolnice i potvrdile. Bivši prvak je snimku poslao najpoznatijem MMA novinaru Arielu Helwaniju, koji je iste podijelio na društvenim mrežama.

gol expired Slomila joj nos i unakazila lice tri tjedna prije svadbe: Rekli joj prekasno divider

"Ovo je snimka slomljenog Woodleyjevog rebra. Rekao mi je da je puklo u ranijoj fazi meča, te da je iskočilo kada se pomoću giljotinje pokušao ustati na noge. Rekao mi je da mu je to bila najgora bol koju je ikada osjetio", napisao je Helwani.

Predsjednik UFC-a Dana White savjetovao je 38-godišnjem Woodleyju da je vrijeme da se povuče u mirovinu, što bi bivši prvak mogao i napraviti. Nakon Kamaru Usmana i Gilberta Burnsa izgubio je uvjerljivo i od Covingtona. Jer da ga ozljeda nije zaustavila, Covington bi upisao uvjerljivu jednoglasnu poruku.

gol expired Nakon brutalnog nokauta Čimaev je dokazao da je velika zvijezda i najveći mamac za fanove divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider