FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Više nema sumnje

Nakon brutalnog nokauta Čimaev je dokazao da je velika zvijezda i najveći mamac za fanove

Samo 17 sekundi bilo je potrebno Kamzatu Čimaevu da upiše treću pobjedu u UFC-u u razmaku od svega 66 dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kamzat Čimaev je ono što je UFC čekao nakon što je "zlatna koka" Conor McGregor objavio odlazak u mirovinu, odnosno nakon što se ta sjajna irska zvijezda ugasila.

Čečenac koji se bori pod švedskom zastavom upisao je treću pobjedu u svega 66 dana i postao novi rekorder. Nitko nikada nije u manje od 100 dana stigao do tri pobjede u povijesti UFC-a. 

Za to mu je trebalo svega 17 sekundi borbe protiv Geralda Meerschaerta u srednjoj kategoriji. Nakon što ga je kratko lovio po oktogonu, Čimaev je dobio suparnika na žici, napeo desnicu i pogodio ga direktom ravno u bradu.

Meerschaert je zaspao na nogama i sudac je odmah uletio da prekine dvoboj. Bila je to njegova treća pobjeda u razmaku od svega 66 dana, treća pobjeda prekidom i sveukupno deveta u karijeri u isto toliko okršaja. Nijedan borac nije uspio završiti dvoboj protiv Čimaeva...

gol expired Bizaran završetak spektakularne UFC-ove večeri u kojoj smo vidjeli zastrašujući nokaut divider

Čimaev je u srpnju postavio novi rekord kao borac koji je najbrže upisao dvije pobjede kada jeu razmaku od 10 dana slavio protiv Johna Phillipsa i Rhysa McKeeja na Fight Islandu. Već je tada najavio da će proći kroz srednju i velter kategoriju poput šila, a prvaci te dvije divizije su trenutno nedodirljivi Israel Adesanya i Kamaru Usman.

Već idućeg mjeseca UFC mu je dogovorio borbu protiv Demiana Maije, legendarnog brazilskog borca, u velteru.

POBJEDA COLBYJA COVINGTONA

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider