FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"je*ote, čovječe"

Slomila joj nos i unakazila lice tri tjedna prije svadbe: Rekli joj prekasno

Debitantica u UFC-u Sarah Alpar dugo će pamtiti svoj premijerni nastup u najpoznatijoj MMA organizaciji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC-ova borkinja Jessica-Rose Clark ispričala se svojoj suparnici Sarahi Alpar zbog štete na licu koju joj je nanijela na priredbi održanoj u Las Vegasu minulog vikenda.

Clark je slavila nakon što je sudac prekasno prekinuo dvoboj, a Alpar je zbog toga zaradila itekako vidljive posljedice na svom licu.

Šteta na tijelu i licu nije neka novost za MMA borce, no u ovom slučaju će Sarahi Alpar biti malo žao što joj je suparnica slomila nos i nanijela nekoliko porezotina po licu jer se za manje od tri tjedna udaje.

Jedan od novinara ju je upitao osjeća li se loše zbog toga, a reakcija Clark je bila urnebesna.

"Je*ote, čovječe, zašto si mi to morao reći!? Sad se osjećam loše."

gol expired Dinamo dogovorio bogati transfer najvećeg dragulja: Ništa od Premierlige, obitelji se ispunila želja divider

Clark je tijekom presice priznala da nije željela nastaviti udarati svoju suparnicu te da ju je samo htjela ugušiti i natjerati na predaju. No Alpar se nije predavala pa je Clark nastavila udarati laktovima i nanositi joj štetu.

"Ispričala sam se njoj i cijelom timu. Borba je trebala završiti puno ranije."

Alpar se oglasila na društvenim mrežama i obožavateljima otkrila da je pretrpjela lom nosa.

"Dobro sam i nos mi je malo slomljen. Razočarana sam i tužna zbog svog nastupa, ali znajte da ću se vratiti jača", napisala je između ostalog Alpar.

Bio je to njezin debi u UFC-u koji će pamtiti još jako dugo jer će ju na to podsjećati fotografije s vjenčanja.

gol expired Gomilaju se Đokovićevi ispadi na terenu: Ovaj put je urlao i malo psovao prema treneru divider

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I just want to let everyone know I'm doing fine and my nose is slightly broken. I'm disappointed in my performance, and a little sad, but I know I will come back stronger. I got my butt kicked but I know what I need to do now. This is a whole new level and I will be ready for what's to come for the next one. Thank you everyone for all their concerns, thoughts, prayers, and encouragement. I love you all and this isn't the end! Thank you @missjessyjess for taking this fight with me and congrats on your win tonight. You will always be someone I look up to and hope this is one of many wins for you. #UFCdebut #Toosweettribe #TeamTKO #AmericanElite #JacksonWinkMMA #fight #heart #debut

A post shared by Sarah “Too Sweet” Alpar (@toosweetalpar) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider