Tenis
SPORTOVI
Tenis
sve se teže savladava

Gomilaju se Đokovićevi ispadi na terenu: Ovaj put je urlao i malo psovao prema treneru

Novak Đoković emotivno proživljava turnir u Rimu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U finalu ATP turnira tenisača iz serije Masters 1000 u Rimu igrat će prvi igrač svijeta Srbin Novak Đoković i Argentinac Diego Schwartzman.

Đoković je u prvom polufinalu nadigrao Norvežanina Caspera Ruuda sa 7:5, 6:3, dok je Schwartzman u drugom polufinalu nakon gotovo tri i pol sata igre svladao Kanađanina Denisa Šapovalova sa 6:4, 5:7, 7:6 (4).

Dosad je Đoković osvojio 80 turnira, od toga 35 iz serije Masters 1000, a četiri u Rimu. U slučaju večerašnje pobjede Đoković će se izdvojiti na prvom mjestu ljestvice svih vremena po broju osvojenih Masters turnira. Trenutačno on i Španjolac Rafael Nadal dijele prvo mjesto s po 35 naslova.

gol expired Dinamo dogovorio bogati transfer najvećeg dragulja: Ništa od Premierlige, obitelji se ispunila želja divider

Srpski tenisač vrlo emotivno proživljava ovaj cijeli turnir nakon što je diskvalificiran s US Opena zbog incidenta u kojem je slučajno pogodio linijsku sutkinju u vrat nakon odigranog poena.

Što nas čeka u finalu?

Đoković je u četvrtfinalu protiv Dominika Koepfera malo izgubio živce te je razbio reket i zaradio opomenu glavnog suca (video). Nije to ništa neviđeno na teniskim terenima, ali u kontekstu nedavnih događaja iz New Yorka svjetskim je medijima itekako zanimljivo.

''Nije to prvi ni zadnji reket koji ću slomiti u karijeri'', rekao je nakon četvrtfinala Đoković medijima.

U polufinalu protiv Ruuda nije lomio rekete, no kamere su zabilježile novi emotivni ispad, ovaj put prema vlastitom treneru.

''Šta odigraj? Šta odigraj? Šta je to je**te? Šta mi pričaš, šta odigraj? Odigraj, je**te'', urlao je Nole prema Marjanu Vajdi nakon završetka gema.

Pogledajte tu situaciju ovdje.

Jasno je da Novakova psiha poljuljana nakon Zadra i New Yorka. U oba su se navrata mnogi mediji okomili na njega, a on je, kao što je i sad u Rimu opet rekao, samo čovjek.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider