FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
otkriveni mučni detalji

Novi monstruozan zločin u Turskoj: Boksač ubio svoju djevojku pa pokušao i sebe

Nakon nogometaša koji je ubio svog petogodišnjeg sina, novi mučni zločin u Turskoj počinio je boksački reprezentativac Selim Ahmet.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novo stravično ubojstvo dogodilo se u Turskoj. Nakon što je krajem travnja turski nogometaš Cevher Toktas ubio svog petogodišnjeg sina, u gradu Mugli dogodilo se novo ubojstvo. Boksački reprezentativac Selim Ahmet (26) ubio je svoju djevojku Zeynep Senpinar u njihovu domu.

gol expired Turski monstrum objavio bizarnu snimku netom prije nego što je ugušio vlastitog sina: "Ne oslanjajte se na ovaj svijet" divider

Prema pisanju turskih medija, svađa između njih dvoje dogodila se u kuhinji te je vrlo brzo eskalirala, nakon čega je boksač zabio nož u prsa svoje djevojke. Nedugo nakon toga pozvao je hitnu pomoć, koja je po dolasku zatekla njega u besvjesnom stanju zbog ozljeda nožem. Vjeruje se da se pokušao ubiti nakon što je uvidio što je napravio.

Iz Turske javljaju da je tretiran te je izvan životne opasnosti. Nakon što se oporavi, bit će uhićen te će mu se suditi za hladnokrvno ubojstvo. U tijeku je obdukcija tijela nesretne Zeynep Senpinar, nakon koje bi neke stvari mogle biti jasnije.

gol expired McGregor dobio neočekivanu ponudu za novu titulu prvaka: "Dođi tatici. Obećao je da te neće rušiti" divider

Nakon njezine smrti napravljen je profil na Instagramu, a prvi post uz koji je priložena fotografija Zeynep glasio je:

"Kako su ubili mog anđela. Mirno spavaj."

Podsjetimo, krajem travnja Cevher Toktas ubio je svog sina koji je bio pozitivan na koronavirus, ali je sve priznao tek nakon 11 dana. Samo nekoliko sati prije nego je ugušio svog sina u bolnici, Toktas je objavio video iz dvorišta bolnice kako hoda sa svojim razigranim sinom.

Spomenimo i da je u Turskoj provedeno istraživanje koje je pokazalo da više od 200 smrti žena godišnje uzrokuju životni partneri ili bivši partneri. Udruga feministkinja vjeruje da je ta brojka veća i od 400, ali da ju država uspješno prikriva.

gol expired Čudo u Istanbulu: 15 godina navijači Milana gledaju startne postave i još uvijek ne vjeruju da se to dogodilo divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider