Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tijelo iskopano radi obdukcije

Turski monstrum objavio bizarnu snimku netom prije nego što je ugušio vlastitog sina: "Ne oslanjajte se na ovaj svijet"

Novi detalji i informacije izlaze na svjetlo dana o mučnom zločinu koji je učinio turski nogometaš Cevher Toktas, koji je krajem travnja ubio svog sina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cijeli svijet potresla je vijest iz Turske, gdje je bivši nogometaš nekadašnjeg turskog prvoligaša Hacettepespora Cevher Toktas priznao da je ugušio svog petogodišnjeg sina Kasima u bolnici. Zločin se dogodio 23. travnja, a on ga je priznao tek 11 dana kasnije svojoj supruzi, a zatim i policiji.

Otac je odbijao odvesti svog sina u bolnicu puna dva tjedna zbog pandemije koronavirusa koja je zavladala u Turskoj.

Daniel Cormier u čudu gleda Cormier objasnio reakciju koja je postala viralni hit: "Nemoguća snaga. Zbog njega suci dobivaju srčani udar" divider

"Nisam ga vodio u bolnicu zbog mjera koje su bile na snazi zbog koronavirusa. Bio sam siguran da ima virus. Nakon što sam ga odveo u bolnicu, liječnici su sumnjali da ima virus. Dva sata nakon što je bio hospitaliziran doživio sam živčani slom dok smo bili sami u sobi", ispričao je otac policiji i nastavio.

"Pritisnuo sam sina jastukom i držao ga 15 minuta. Sin se opirao, a nakon što je prestao, podigao sam jastuk. Tada sam dozvao liječnike da skinem sumnju sa sebe. Kada su liječnici stigli u sobu, odveli su ga na odjel intenzivne njege, a nakon sat i pol javili su mi da je mrtav", rekao je u svom priznanju policiji do kojeg je došlo zbog grižnje savjesti.

"Jednu večer sjedio sam sa suprugom u sobi, prisjetio sam se onoga što sam napravio i osjećao sam se jako nelagodno. Nikada nisam volio svog sina. Ne znam zašto. Jedini razlog zbog kojeg sam ga ubio jest taj što ga nisam volio. Nemam mentalnih poteškoća. Nemam nikakvih problema sa svojom suprugom ili drugim sinom. Nisam izmislio ovaj zločin, govorim istinu. Smrt mog sina nema veze s bolnicom i njihovom nebrigom", rekao je.

gol expired Rađa se Ronaldov nasljednik: Realova zvijezda ponosno pokazala isklesano tijelo, želi biti poput Cristiana divider

Nakon priznanja Cevher Toktas je uhićen i prevezen u zatvor, dok je tijelo njegovog sina iskopano iz groba i poslano na obdukciju koja će otkriti što se zapravo dogodilo.

Recimo i da je četiri dana nakon smrti, za koju se prvotno mislilo da je nastupila zbog koronavirusa i problema s respiratornim sustavom, Cevher Toktas objavio fotografiju groba svog sina uz bizarnu poruku.

"Nemojte se oslanjati na ovaj svijet."

gol expired Razbijeni Ferguson javio se iz bolnice videom nakon najtežeg poraza u karijeri divider

Brat Cevhera Toktasa Mehmet također je dao kratku izjavu turskim medijima, u kojoj se on i ostatak obitelji ograđuju od toga zločina za koji nisu znali da će ga njegov brat napraviti.

"Obdukcija će otkriti pravu istinu."

Recimo i da su se na društvenim mrežama pojavile i posljednje snimke tragično ubijenog Kasima kako unutar bolnice šeta sa svojim ocem. Video je snimio njegov otac, navodno svega nekoliko sati prije nego što je počinio ubojstvo...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider