FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
prilika za treći naslov

McGregor dobio neočekivanu ponudu za novu titulu prvaka: "Dođi tatici. Obećao je da te neće rušiti"

Conor McGregor mogao bi dobiti priliku boriti se za UFC pojas prvaka u velteru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon nekoliko "probnih" UFC-ovih evenata pred praznim tribinama, ali uz veliku prodaju PPV paketa, najpoznatija MMA organizacija planira evente i spektakularne okršaje ovog ljeta, a posljednjih se dana šuška o meču za titulu prvaka u velteru. Pojas drži Kamaru Usman, a njegov suparnik mogao bi biti irski superstar Conor McGregor.

Jorge Masvidal i Nate Diaz započeli su pregovore o revanšu za BMF (baddest motherfu**er) pojas, što znači da je Kamaru Usman još jednom ostao bez suparnika u meču za titulu u velter-kategoriji. Podsjetimo, njegov suparnik trebao je biti vlasnik BMF pojasa Masvidal ili bivši prvak Tyron Woodley.

gol expired Eskaliralo između Khabiba i McGregora, ponovno pale teške riječi: "Štakore! Vidimo se u srpnju" divider

Woodley se uskoro bori protiv Burnsa, a Masvidal se očito okrenuo meču koji bi mu mogao donijeti veću zaradu. McGregor je već u nekoliko navrata izjavio da mu je idući cilj napasti velter-kategoriju, a to je potvrdio i mečem protiv Donalda Cerronea u toj kategoriji.

Uvidjevši da bi uz obranu naslova mogao i dobro zaraditi, Usmanov menadžer, ujedno i menadžer Khabiba Nurmagomedova, Ali Abdelaziz odlučio je javno putem društvenih mreža ponuditi McGregoru meč za titulu prvaka i vidjeti reakciju javnosti. Učinio je to, naravno, na način kojim će istovremeno i isprovocirati irskog borca:

gol expired Miočić potvrdio svoj povratak u oktogon, a drugim borcima poručio: "Šutite, svi ste idioti" divider

"Čini se da prvi izazivač želi borbu protiv Natea Diaza. Dobro za njega. Notorious, želiš li priliku za naslov prvaka? Dođi tatici. Usman će ti dati tu priliku i obećao je da te neće rušiti u prve dvije runde. Samo će te šamarati", napisao je Abdelaziz.

UFC će sigurno biti zainteresiran za jedan takav okršaj, iako je predsjednik Dana White već izjavio da bi mečevi protiv najboljih boraca u diviziji mogli biti kobni za McGregora. Meč Usmana i McGregora imao bi sigurno jednu od najvećih PPV prodaja u povijesti, pogotovo zbog činjenice da bi McGregor mogao postati prvak kroz tri različite divizije, što nikome u povijesti nije uspjelo poći rukom.

gol expired Ministar se javio uživo samo u gaćama: Nije najbolje postavio kameru, na radost gledateljica divider

Kao datum spominje se 4. srpnja, koji nije predviđen kao jedan od datuma na koji bi se trebao održati UFC event, ali s obzirom na brojne otkazane i odgođene evente te posebnost tog datuma za SAD (Dan nezavisnosti), UFC bi tu ideju mogao uzeti u obzir.

Samo tjedan dana kasnije na rasporedu je UFC 251, koji još uvijek nema mjesto održavanja, nakon što je otpala varijanta da se event održi u Perthu.  

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider