FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"tvoje ću zube nositi kao ukras"

Eskaliralo između Khabiba i McGregora, ponovno pale teške riječi: "Štakore! Vidimo se u srpnju"

Conor McGregor bio je vrlo inspiriran noćas na društvenim mrežama, toliko da je čak uspio isprovocirati i Khabiba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Conor McGregor raspisao se u kasnim večernjim satima ponedjeljka o netom završenom UFC-u 249, koji se minulog vikenda održao u Jacksonvilleu pred praznim tribinama zbog pandemije koronavirusa. Nakon nekoliko tvitova javio se i Khabib Nurmagomedov te su stvari izmakle kontroli.

"Iduća borba smo ja i Justin jer je Khabib najzatvoreniji borac u igri. Garantiram", započeo je McGregor, a potom odbacio mogućnost borbe protiv Tonyja Fergusona.

gol expired Ovo nije Aquaman, ovo je bivši hrvatski reprezentativac: Pohvalio se isklesanim tijelom i u veteranskim godinama divider

"Volim Tonyja. No njegove pripreme i forma bili su sramotni. Njegove metode treninga i način na koji razgovara humoristični su i zanimljivo ih je pratiti, ali on nikada nije bio na očekivanom nivou. Šteta. On i Dustin Poirier borit će se kada Tony prizdravi", smatra McGregor, koji se nakon toga obratio i Justinu Gaethjeu, koji je prošlog vikenda postao privremeni prvak.

"Justine, ne postoji nikakva opasnost od čovjeka koji voli grliti noge. Samo nastavi bježati od prave prijetnje. Jeb**o ću te masakrirati. Tvoje ću zube staviti na ogrlicu. Spomenuo si moje vještine kao oca? Jeb**o si mrtav", napisao je očito ljutiti McGregor te nastavio po Justinu i njegovu menadžeru, koji ujedno zastupa i Khabiba - Aliju Abdelazizu.

gol expired VIDEO Francis Ngannou je zastrašujuća zvijer: Za 20 sekundi brutalno nokautirao Jairzinha jednim jedinim udarcem divider

"Nemoj više nikada izgovoriti da predstavljam SAD. Nijedan pravi Amerikanac ne bi tako lijepo govorio o osuđivanom teroristu i pritom mu dopustio da ga zastupa. Nemoj to zaboraviti! Slijepa si budala i dovršit ću posao", napisao je McGregor pa se okrenuo Khabibu.

"Khabib, ti si velika sramota. Skrivaš se poput štakora kao i obično. Kao što sam uvijek govorio i kao što se uvijek vidjelo. Ti si sramota za pravog borca. Nakon što demoliram ovu diviziju (lake kategorije) prelazim na velter", napisao je McGregor. Nakon toga su uslijedili Khabibovi odgovori.

Daniel Cormier u čudu gleda Cormier objasnio reakciju koja je postala viralni hit: "Nemoguća snaga. Zbog njega suci dobivaju srčani udar" divider

"Grlim noge? Zaboravio si kako sam te poslao u nokdaun ili tvitaš pijan? Pobijedio sam te u udaranju, rastavio sam te u hrvanju i uništio u grapplingu. Zrak si hvatao rukama i na kraju si odustao. I sjeti se svojih riječi 'to je samo biznis'", napisao je Khabib i pritom objavio fotografije kako završava McGregora u borbi za naslov prvaka.

Conor McGregor još se jednom oglasio nakon toga kratkom porukom:

"Vidimo se u srpnju."

Je li na pomolu novi revanš? U srpnju teško s obzirom na to da je predsjednik UFC-a najavio da su Khabib i Justin Gaethje sljedeći na redu, i to već ovoga ljeta. No već dugo McGregor i Khabib nisu ovako zabavili MMA fanove, barem ne na društvenim mrežama.

Miočić - Cormier Cormier krenuo s prljavom taktikom: "Ako Stipe neće, Ngannou i ja ćemo se boriti za naslov" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider