FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"kakva večer..."

Nakon najveće pobjede u karijeri oglasio se Stipe Miočić: "Vraćam se svom najtežem suparniku"

Stipe Miočić oglasio se na društvenim mrežama prvi put nakon velike pobjede protiv Daniela Cormiera u trilogijskom meču.

Stipe Miočić pobijedio je u trilogijskom meču protiv Daniela Cormiera i obranio pojas teškaškog prvaka četvrti put u karijeri. On je na UFC-u 252 pokazao da je u ovom trenutku, ali i općenito, jednostavno najpripremljeniji, najsvestraniji i najinteligentniji borac današnjice.

U popodnevnim satima (po hrvatskom vremenu) Stipe Miočić vratio se u svoj Cleveland svojoj obitelji, a time se na društvenim mrežama pohvalila njegova supruga. Čekalo se i čekalo kada će se putem svojih platformi američki borac hrvatskih korijena obratiti svojim fanovima i to se dogodilo nešto poslije ponoći.

Stipe Miočić i Daniel Cormier Pogledajte u miru cijelu trilogijsku borbu Miočića i Cormiera kojom je Stipe zacementirao status najvećeg svih vremena divider

"Kakva večer. Ništa osim ljubavi, poštovanja i zahvale svom timu, obitelji i fanovima. Zaista mi je bila čast napraviti šou za vas. Sada sam se vratio kući kako bih se ogledao sa svojim najtežim suparnikom do sada... Ova pobjeda bila je za tebe, moja malena djevojčice", napisao je Miočić uz fotografiju sebe kako se "bori" za svojom kćeri.

Stipe je najavio da će se sada dobro odmoriti s obitelji, a onda tek odlučiti što će dalje u svojoj karijeri. Predsjednik UFC-a već je najavio da je Francis Ngannou prvi u redu za napad na titulu, dok se u kombinaciju putem društvenih mreža pokušao umiješati i poluteškaški prvak Jon Jones.

Stipe Miočić presica Stipe odradio urnebesnu presicu i pritom urlao na novinare: "Kada sam vidio da sam ga ubo u oko, auuuuuuu" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider