FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
priznao da je bio uzdrman

Stipe odradio urnebesnu presicu i pritom urlao na novinare: "Kada sam vidio da sam ga ubo u oko, auuuuuuu"

Nakon što je pokazao da je najopakiji čovjek na planeti, Miočić je na presici pokazao i da je vrlo duhovita osoba.

Miočić je na UFC-u 252 zauvijek upisao svoje ime u povijest najpoznatnije MMA organizacije. Slavio je jednoglasnom sudačkom odlukom protiv Daniela Cormiera u veličanstvenoj trilogiji, te tom pobjedom postao najveći teškaš svih vremena. 

Miočić je na presicu stigao jako dobro raspoložen. Šalio se s novinarima, urlao na neke, a stanovitom Kevinu prijetio da će ga nakon presice razbiti. 

U startu su to bila ozbiljna pitanja, no kako je presica odmicala bilo je sve duhovitije i duhovitije. 

"Mislim da sam odradio dobar posao. Mogao sam još bolje, mnogo stvari nije bilo savršeno, ali to se zna dogoditi kada se isti borci bore tri puta zaredom. Sretan sam da sam se uspio podići odmah kada me rušio, sve je dobro", rekao je Stipe.

UFC 252: Miočić vs Cormier VIDEO Stipe Miočić obranio naslov UFC prvaka i definitivno postao najveći teškaš u povijesti! divider

Mnogi su mislili da je nakon četiri runde rezultat 2:2, no Stipe o tome nije brinuo. On je u svojoj glavi imao jasan plan. 

"I da sam bio 4:0 išao bih po petu rundu. Ne brinem se previše o tome. Pitao sam trenere što misle kakva je odluka sudaca. Kada su mi rekli da su dvojica dali 49:46 znao sam da sam pobijedio."

Nakon meča Cormier se požalio na jedan Stipin ubod u oko zbog kojeg nije više ništa vidio do kraja meča. Barem tako tvrdi. 

"Žao mi je da sam ga ubo u oko. Nisam to napravio namjerno, kao ni što nije on to napravio. Ispričao sam mu se 45 minuta tijekom same borbe. Vidio sam tek na snimci da sam ga ubo u oko. Pomislio sam 'auuuuuuu, moja krivica'".

gol expired Nakon veličanstvene izvedbe Miočića prozvali Jon Jones i Francis Ngannou pa se međusobno "potukli" divider

Francis Ngannou i Jon Jones javili su se odmah nakon meča i najavili svoju kandidaturu za napad na Stipin tron. 

"Trenutno mi je sve nevažno. Idući tjedan mi je rođendan."

Stipe je priznao da mu nije bilo u planu da ga pritišće uz kavez u kličnu, ali i da je to sjajno prošlo. 

"Da, dobro je to odradilo. Nisam planirao da ću to raditi, ali prošlo je jako dobro." 

Osim toga Stipe je priznao još jednu stvar koju je primjenio u odnosu na prošle dvije borbe.

"Da, nisam stajao poput idiota ispred njega i dopustio da me udara. Dobro sam se osjećao."

Stipe je u jednom trenutku urlao na novinare da se moraju boriti za pitanje, jer se nisu uspjeli dogovoriti tko će prvi pitati. Stanoviti Kevin koji je sjedio među novinarima, očito dobar prijatelj sa Stipom, morao je trpiti "prijetnje" najopakijeg čovjeka na planeti, koji mu je obećao da će se nakon presice ogledati u oktogonu.

"Ti i ja, druga borba večeras, odmah nakon ovoga", poručio je Kevinu, a onda urlao na drugu dvojicu u šali kada se nisu mogli dogovoriti tko će prvi postaviti pitanje.

Prsti u Stipine oči Cormier se žalio na ubod u oko, oduševljeni šef UFC-a ga poklopio: ''Pa obojica su bili ubodeni'' divider

"Borite se za pitanje! Borite se!"

Stipe je priznao da je osjećao da ga ima na kraju druge runde kada ga je, kao na kraju drugog meča, zahvatio s nekoliko udaraca, prizemljio i počeo udarati. No sudački gong je prekinuo rundu.

"Osjetio sam da ga imam na kraju druge runde. Isto sam osjetio i u četvrtoj rundi, ali tada sam previše požurio. Bio je uzdrman i na početku treće runde. Bio sam i ja na kraju prve kada me zahvatio na samom kraju prve runde. Pogledao sam prema gore nakon toga i pomislio 'dobro je, još ga vidim'".

Šef Dana White i mnogi su nakon meča priznali da je Stipe najveći teškaš svih vremena, pa je jednog novinara zanimalo ima li više išta za dokazati.

"Imam još jako puno toga za napraviti i dokazati."

gol expired Miočić nakon pobjede koja ga je upisala u vječnost: ''Jedva čekam vidjeti svoju kćer'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider