FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
najveći teškaš svih vremena

Stipe se vratio kući: Lijepa supruga znakovitom objavom objavila da je kralj sletio

Stipe Miočić vratio se u Cleveland i nakon tjedan dana ponovno ujedio sa svojom obitelji.

Stipe Miočić vratio se kući nakon trijumfalnog slavlja u trilogijskom meču protiv Daniela Cormiera na UFC-u 252. Iako se on sam nije oglasio, umjesto njega to je napravila lijepa supruga Ryan Marie Miočić.

Na svom Instagramu objavila je fotografiju sebe u Stipinu zagrljaju, s pojasom UFC prvaka u njihovu krilu. Uz fotografiju je samo, ali znakovito, stavila emotikon krune.

Stipi se tako vrlo brzo ostvarila želja koju je izrazio odmah nakon meča u razgovoru s Joeom Roganom.

''Jedva čekam ići kući vidjeti svoju kćer. Idem uživati u ostatku ljeta'', rekao je Stipe na pitanje što slijedi dalje u njegovoj karijeri.

Daniel Cormier uoči četvrte runde Poznati nalazi Cormierovog pregleda oka u bolnici: Stipe i sudac se javno ispričali divider

Miočić je u trećem uzastopnom međusobnom okršaju protiv Cormiera, svaki put za titulu prvaka teške kategorije, upisao drugu uzastopnu pobjedu i četvrti put u karijeri obranio naslov UFC prvaka.

Bila je to njegova šesta pobjeda u meču za titulu prvaka, čime se izjednačio s legendarnim Randyjem Coutureom na vrhu ljestvice teškaša.

Stipe Miočić presica Stipe odradio urnebesnu presicu i pritom urlao na novinare: "Kada sam vidio da sam ga ubo u oko, auuuuuuu" divider

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👑

A post shared by Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider