FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
na gol.hr-u i novoj tv

Pa kako propustiti posljednji UFC godine na kojem nastupa najatraktivniji borac današnjice?

Geoff Neal i Stephen Thompson predvodit će posljednji UFC event godine koji vam donose Nova TV i gol.hr.

Posljednji UFC ove godine predvode velteraši, bivši izazivač Stephen Thompson i Geoff Neal. Osim ovog dvojca u glavnom djelu programa, koji počinje sa subote na nedjelju od 1 ujutro na gol.hr-u, još je pet mečeva.

Geoff Neal iz borbe u borbu opravdava svoj nadimak "ruke od čelika". Posljednji skalp ovog sjajnog borca bio je iskusni Mike Perry kojeg je nokautirao prije godinu dana.

Zbog problema sa zdravljem nismo ga gledali ovoga ljeta, ali sada je zdrav i čeka ga težak posao. Četrnaestu pobjedu u karijeri tražit će protiv Stephena Thompsona, iskusnog člana vrha veltera.

BOŽIĆNI LUCKY PUNCH PREPUN JE SMIJEHA I IZNENAĐENJA

Thompson je jedan od tehnički najboljih udarača kategorije i već se dva put borio za titulu. No ostao je prekratak protiv Tyrona Woodleyja. Thompson se također nije borio godinu dana tako da će obojica 2020. željeti započeti i završiti pobjedom. Thompson na kladionicama figurira kao lagani favorit.

Jose Aldo se spustio iz perolake u bantam i niže poraz za porazom. U sudaru za titulu završio ga je Rus Pjotr Jan, a sada ga čeka još jedan mlađi lav - Marlon Vera.

Opasni Ekvadorac koji polako grabi prema vrhu kategorije nakon što je tehničkim nokautom pobijedio programiranu zvijezdu Seana O'Malleyja. Vera je u 15 UFC borbi upisao 10 pobjeda i posljednjih je godina u izvrsnoj formi.

"Svi imaju neki komentar, svi imaju neko mišljenje o meni. Ali znate što. To nije bitno. Imam imigrantski mentalitet, tvrd sam tip, treniram jako, pojavljujem se na vrijeme i imam sjajne ljude u svom kutu", rekao je Vera.

A za šou glavnog programa zadužen je možda i najatraktivniji borac današnjice. Na posljednjoj priredbi godine gledat ćemo Brazilca Michela Pereiru. On će svoj spektakularan arsenal udaraca testirati protiv nadolazećeg nokautera Khaosa Williamsa. Amerikanac se kratko zadržao u kavezu posljednje dvije borbe jer je obje završio za 30 sekundi.

UFC Fight Night: Thompson vs Neal Posljednji UFC-ov event godine donio niz neočekivanih raspleta: Wonderboy deklasirao neporaženog Neala divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider