FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nevjerojatan rasplet

Šok u Abu Dhabiju: Ante Delija ne smije se boriti, otkazana borba u UFC-u!

Ante Delija ipak neće debitirati ovog vikenda u najjačoj MMA organizaciji jer je njegova borba otkazana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ante Delija neće debitirati ovog vikenda u UFC-u, njegova je borba otkazana!

Razlog otkazivanja borbe je administrativna pogreška, odnosno još uvijek postojeći ugovor s PFL organizacijom. Iako je sezona otkazana i Delija je dobio poziv UFC-a, spomenuta organizacija nije raskinula ugovor, kao ni s nekolicinom drugih boraca, zbog čega Delija nema pravo nastupa pod okriljem UFC-a.

Hrvatski teškaš sve je objasnio u svojoj objavi na Instagramu. 

gol expired Delija objasnio tko je kriv, tužit će ljude zbog kojih mu je zabranjena borba u UFC-u divider

"Nažalost, dogodilo se ono što nitko od nas nije očekivao. Borba je otkazana zbog administrativnog propusta. Naime, nisam dobio raskid ugovora od PFL-a i ta me vijest zatekla kad sam već došao u Abu Dhabi. Kao sportaš, čiji je fokus isključivo na borbi, nisam se bavio logističkim dijelom svog nastupa. Razočaran sam i zatečen zbog cijele ove situacije, imao sam idealnu priliku da nastupam kao co-main borba na eventu u najboljoj organizaciji svijeta, ali što je, tu je. Nadam se da ću uskoro opet u ring. Hvala svima na podršci. Idemo dalje!"

Delija je trebao debitirati u UFC-u kao sunaslovna borba superokršaju Briana Ortege i Chan Sung Junga. Njegov suparnik trebao je biti francuski borac, čiji je sparing Francis Ngannou - Ciryl Gane. 

UFC Fight Night Nakon dvije godine izbivanja iz kaveza Brian Ortega razbio Zombija i dobio novu priliku uzeti pojas prvaka divider

Prijenos eventa i dalje će se dogoditi, a možete ga gledati na gol.hr-u ove subote na nedjelju već od 1 sat ujutro, a snimku pogledajte u nedjelju u večernjem terminu. Gledatelje će kroz emisiju voditi Vlado Boban i Igor Pokrajac.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider