FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
stvarno nevjerojatno

Delija objasnio tko je kriv, tužit će ljude zbog kojih mu je zabranjena borba u UFC-u

Hrvatski MMA borac Ante Delija doživio je veliku neugodnost u Abu Dhabiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nažalost, u izravnom prijenosu UFC Fight Nighta iz Abu Dhabija ove nedjelje od 1 ujutro na gol.hr-u nećemo gledati debi našeg Ante Delije. Sam je danas potvrdio glasine kako je njegova borba otkazana jer još uvijek ne smije pristupiti UFC-u.

Razlog je skoro pa bizaran i cijela stvar će završiti na sudu u SAD-u. Nakon što se obratio fanovima putem društvenih mreža, dodatno je objasnio cijelu stvar putem svojih predstavnika.

''Dragi prijatelji i fanovi. Nažalost, 17. listopada neću debitirati u UFC-u. Moj ugovor s PFL-om je formalno istekao 19. veljače 2020. godine. Tamo je postojala opcija po kojoj bi ga oni mogli produžiti na još dvije sezone. No, budući da ove godine sezona nije održana, ja nisam primio nikakav honorar ili kompenzaciju za to. Prema tome, ta opcija za mene nije vrijedila. Nažalost, PFL je ranije ovog tjedna poslao pismo UFC-u, uz obavijest kako sam ja i dalje njihov borac. To nikako nije u skladu s pravnim činjenicama'', tvrdi Delija i nastavlja:

UFC Fight Night Nakon dvije godine izbivanja iz kaveza Brian Ortega razbio Zombija i dobio novu priliku uzeti pojas prvaka divider

''Moji menadžeri i pravni predstavnici su ukazali na nevaljanost tog ugovora. Ipak, PFL je ignorirao sve pravne dokaze i činjenice te su stavili prepreke ispred mene i time mi oduzeli priliku u subotu se boriti u UFC-u. Moj tim je već angažirao odvjetnika te planiramo napraviti iduće pravne korake. Zahvalan sam na prilici koji mi je UFC dao i nadam se da će se sve riješiti što je prije moguće te da ću se uskoro biti u stanju boriti.''

Delija uoči puta u Abu Dhabi

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider