FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
PONOVNO ČUDESNA PRIREDBA

Saudijci se ne šale: Još jedan megameč na velikoj priredbi, Hrgovićev Kinez u borbi karijere!

Nismo niti sumnjali da Saudijci za 8. ožujka pripremaju još jedan ubitačni boksački program.

Hrgović - Zhang (Foto: Profimedia)

Samo par dana prije nego je najavljen meč Anthonyja Joshue i Francisa Ngannoua, za 8. ožujka u saudijskom Rijadu te tjedan dana prije konferencije za medije na kojom će biti službeno predstavljen, vjerojatno smo dobili još jedan teškaški meč.

Detalj s utakmice Zrinski - Dugopolje Hrvatski drugoligaš neobičnim putem traži igrača: Postavili oglas, odmah naveli osnovne uvjete i plaću divider

U ring bi, prema informacijama više dobro upućenih "insajdera", trebali Deontay Wilder i Zhilei Zhang.

Wilder se vraća nakon najgoreg nastupa u karijeri

Trebao bi to biti pokušaj povratka Wildera pobjedama, nakon vjerojatno najlošijeg nastupa u karijeri, na Day of Reckoning priredbi, kad je bolji od njega bio Joseph Parker i to tako da mu je uzeo svih pet rundi.

Nekad najopakiji nokauter svijeta izgledao je užasno i mnogi su mu savjetovali prekid karijere, no čini se da ga Saudijci i dalje žele na svojim programima, a nitko nije lud odbiti novce kakve su oni odlučili u boksu ponuditi.

Međusobni okršaj dvaju medaljaša s OI u Pekingu

Tako bi Bronze Bomber, čovjek koji je osvojio brončanu olimpijsku medalju na igrama 2008. u Pekingu, trebao u ringu dočekati čovjeka koji je na istim igrama osvojio srebro, Zhilei Zhanga.

Jedino je razlika što tada nisu nastupali u istoj kategoriji, no kao profesionalci su obojica teškaši i to ne bilo kakvi.

Cristiano Ronaldo i LeBron James 39 je novih 29: Ronaldo i LeBron ponovno pokazali zašto su mnogima najveći u povijesti divider

Zhilei Zhang je, nakon dugog traženja i svojevrsnog lutanja, svoje mjesto pod suncem pronašao u ljeto 2022. godine, kad se borio protiv Filipa Hrgovića. Izgubio je taj meč, no po mnogima nezasluženo i vrlo brzo je dobio novu veliku priliku koju je sjajno iskoristio. Dva puta je savladao Joea Joycea, time postavši službeno prvi izazivač na WBO ljestvici.

Kinez je trenutno pravi hit boksač pa nas ne mora čuditi što je dobio ovako veliku priliku, a savlada li Wildera mogla bi mu uslijediti još veća. Gledajući na posljednje nastupe obojice, vjerojatno će u startu biti i favorit.

Franz Beckenbauer Njemačka oplakuje smrt Franza Beckenbauera: "Kad je on ušao u sobu, ona je zasvijetlila" divider

Za Wildera je pitanje hoće li se pripremiti za pokušaj povratka među ozbiljne teškaše ili samo namjerava uzeti još koju veliku isplatu. Za Kineza ne sumnjamo kako će doći nikad motiviraniji.

Meč još uvijek nije službeno dogovoren, no sve se čini kako su preostale samo nijanse. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider