Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SLOBODNO SE PRIJAVITE

Hrvatski drugoligaš neobičnim putem traži igrača: Postavili oglas, odmah naveli osnovne uvjete i plaću

Jedan od hrvatskih nogometnih drugoligaša odabrao je zanimljiv način za rješavanje problema u ofenzivnom dijelu momčadi.

Detalj s utakmice Zrinski - Dugopolje (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Nema sumnje kako klubovima iz nižih razreda europskog nogometa nije lako dovesti potrebna pojačanja, pa tako i onima iz hrvatskih nižih liga.

Nogometna stranica za zapošljavanje

Načina za dovesti iste nema puno, ali jedan od onih neobičnijih ili barem načina koji nije bio svakome poznat, svakako je Be-Pro.

Radi se o web stranici proširenoj i na društvene mreže, koja služi kao svojevrsni inkubator poslova u nogometu. Nešto poput stranica za zapošljavanje, ali isključivo za nogometaše i nogometne djelatnike.

Ono što je nama upalo u oko jedan od oglas objavljen prije nekoliko dana, u kojem neimenovani hrvatski drugoligaš (član 1. NL) traži određenog nogometaša.

Naš drugoligaš traži ofenzivnog veznjaka

Navedeno je kako taj igrač mora biti ofenzivni veznjak, starosti između 21 i 27 godina. Klub bi istom osigurao smještaj i hranu, a plaća je između 500 i 1500 eura.

Iako je na slici nogometaš Šibenika, u objavi je izričito navedeno kako je fotografija tu samo za ilustrativne svrhe, odnosno o kojem je klubu možete saznati tek ako se prijave i oni vas kontaktiraju.

Kriju li se tamo neki nebrušeni dijamanti?

Jako zanimljiv i neobičan način za pronalazak nogometaša, no zašto ne? Možda se upravo na taj način može dovesti nekog nebrušenog dijamanta s drugog kontinenta. Isto tako, ovakva plaća je inače vrlo privlačna nogometašima iz siromašnijih krajeva, kakvih u našim nižim ligama zapravo ima podosta velik broj.

Tko zna, možda i saznamo koji je klub u pitanju te kakvog su to igrača doveli. Za tako što bi se vjerojatno taj igrač trebao pokazati pravim pojačanjem za momčad kojoj pristupi.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider