Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hvata formu za Euro

VIDEO Musa pogotkom podsjetio na velikog Ibrahimovića, evo što kaže o zanimanju Bjeličinog Uniona

Hrvatski napadač Petar Musa igra svoju ponajbolju sezonu u Benfici, iako nije prvi izbor Rogera Schmidta.

Jedan od najljepših pogodaka hrvatskih nogometaša ove sezone, sinoć je postigao Petar Musa za portugalskog prvaka Benficu. Musa je drugi strijelac Benfice, ali uglavnom ulazi s klupe! Navodno ga u Berlin želi dovesti Nenad Bjelica, pa evo što kaže za Dnevnik Nove TV.

Kao što je to znao raditi veliki Zlatan Ibrahimović. Šmekerski je sinoć za svoju Benficu ponovno zabio Petar Musa. Atraktivno, vanjskim dijelom kopačke, za konačnih 3:0 svoje Benfice protiv Arouce. Pun dojmova javio nam se iz Lisabona.

Dušan Vlahović Juventus pobijedio juventusovski: Preokret na gostovanju, za pobjedu zabili u zadnjim sekundama divider


''Stvarno mislim da nije bila laka pozicija, izborio sam se za loptu, zabio sam prekrasan gol i mogu reći da je bio u stilu Ibrahimovića'', rekao je naš napadač na početku razgovora.

Musi je ovo šesti pogodak u 22. ovosezonskom nastupu za portugalsku momčad. Strijelac je već drugu utakmicu za redom, nakon što je u zadnjem kolu zabio Famalicau.

''San za svakog napadača je kad zabija golove daje mu dodatno samopouzdanje i sve, ali kažem, mislim da u zadnje vrijeme iskorištavam jako dobro minute koje dobivam od trenera i jako sam sretan radi toga i želim samo tako nastaviti."

Bjelica ga navodno želi vratiti u Union u kojemu je već igrao

U drugoj sezoni u redovima portugalskog velikana, Musu trener Roger Schmidt uglavnom koristi kao jokera s klupe. Prije godinu i pol Benfica ga je Boavisti platila pet i pol milijuna eura, a prema pisanju njemačkog Kickera, za njegove usluge sada je zainteresiran Union Berlin Nenada Bjelice.

Strahinja Rašović Srbija u obračunu za prvo mjesto razbila Njemačku u Zagrebu i čeka suparnika iz hrvatske skupine divider

"Iskreno, ne znam puno, znam isto kao i vi iz novina, ja sam igrač Benfice, imam ugovor još 4 godine i tu sam, sretan, zadovoljan i samo sam fokusiran na Benficu'', šturo je poručio.

Evo što kaže o reprezentaciji

Nastavi li s dobrim igrama, Musa bi ponovno mogao i na radar Zlatka Dalića. Za Vatrene je skupio šest nastupa, posljednji put u listopadu protiv Turske i Walesa kada je kombinirano igrao više od 100 minuta. Nakon toga, za odlučujuće utakmice kvalifikacija protiv Latvije i Armenije, Dalić ga nije zvao.

"Mislim da svaki igrač ima motiv igrat sa svoju reprezentaciju, da predstavlja svoje boje, tako isto i ja , trebam raditi kao i do sad i da će doći ponovno poziv, a na meni je da to opravdam na terenu. Ja ću raditi svaki dan da budem ponovno u reprezentaciji'', samouvjereno je rekao porijeklom Širokobriježanin.

Slavlje igrača Liverpoola Liverpool u ludoj utakmici izbacio Arsenal iz FA kupa i produbio krizu Topnika divider

Novu priliku za dokazivanje Musa će imati već za tri dana, kada Benfica dočekuje Bragu u osmini finala portugalskog kupa. Zahvaljujući ovoj majstoriji, možda i s Musom u prvih 11.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider