FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sretno, julija!

Razgovarali smo s atraktivnom Julijom Pajić koja će pokušati osvojiti milijun dolara

Julija Pajić vrlo je poznata i popularana borkinja s ovih prostora koja će u PFL organizaciji pokušati osvojiti milijun dolara.

U sklopu novog izdanja MMA emisije Lucky Punch reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban razgovarao je s lijepom MMA borkinjom Julijom Pajić, koja će se uskoro boriti u PFL-u za nagradu od milijun dolara.

Riječ je o Crnogorki koja u dosadašnjoj karijeri ima tri borbe i isto toliko pobjeda. Nedavno smo pisali o njoj kao o senzaciji s ovih prostora, odnosno djevojci koja je preživjela napad tigra, te u kavezu prebila muškarca. 

"Ja sam Julija Pajić, imam 23 godine, inače živim u Frankfurtu, a trenutno se u Zagrebu pripremam za meč. Moja majka je Crnogorka, a moj tata je iz Bosne i Hercegovine."

* Kako si se odlučila za ovaj sport?

"Pronašla sam se u borilačkom sportu, iako na početku nije bilo lagano. Nisam bila jaka ni agresivna, ali osjećala sam u srcu da je to ono što želim. Kada sam prvi put vidjela kavez, vidjela sam sebe kako se u njemu borim. Ta vizija se sada ostvaruje."

Svoj debi će zauvijek pamtiti.

gol expired UFC-ov prvak ispričao bizarnu priču: Pronašao obješenog čovjeka i od tada je neporažen divider

"Imam tri profesionalne borbe i imam tri pobjede. U svojoj prvoj borbi sam bila vrlo nervozna i emotivna da sam plakala."

Nedavno je potpisala ugovor s PFL organizacijom te je ušla na turnir na kojem je glavna nagrada milijun dolara. Cilj joj je vrlo jasan.

"Cilj je da da budem u PFL-u i da pokažem sve što mogu. Plan je da se borim u svibnju. Nemam strah, ali imam poštovanja prema svakome."

O stilu i tijeku borbe je kazala:

"Volim se boriti u stand-upu, moram ga još popraviti. Volim se potući na nogama i na podu."

A o sebi i svojim uzorima...

"Draga sam, volim se smijati, volim klavir, a od borkinja najviše volim Cris Cyborg i jako volim Joannu Jedrzejczyk."

Cijeli razgovor s jednom od najboljih i najatraktivnijih borkinja s ovih prostora pogledajte u priloženom videu, a cijelu emisiju Lucky Punch u nastavku.

CIJELI LUCKY PUNCH: BLACHOWICZ vs ADESANYA

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider