FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"misle da sam luda... neka"

MMA ljepotica trenira u Hrvatskoj, preživjela je borbu s tigrom, prebila muškarca u kavezu i izborila priliku osvojiti milijun dolara

Balkanka će imati priliku šokirati MMA svijet i osvojiti nagradu od milijun dolara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Crnogorka Julija Pajić našla se na popisu osam borkinja PFL-ove lake kategorije koje će se boriti za nagradu od milijun dolara. Riječ je o PFL-ovom turniru koji se sastoji od četvrtfinala, polufinala i finala u kojem pobjednik osvaja spomenuti iznos.

Pajić će u tom turniru biti tvz. "dark horse", odnosno jedna od borkinja za koje se vjeruje da može šokirati ostatak konkurencije. Pajić je u karijeri odradila tri profesionalne borbe u kojima je dva puta slavila nokautom i jednom prisiljavanjem na odustajanje.

Crnogorka je rođena u Njemačkoj, a za oko je mnogima zapela lani kada je slavila u meču protiv muškarca, navodnog zaštitara po imenu Stefan Scholz.

Bila je i na naslovnicama nekih časopisa, a u razgovoru za Azru otkrila je i odakle joj mnogi ožiljci koje ima po rukama i tijelu.

"Mnogi misle da sam bila u prometnoj nesreći. Kada im kažem da sam se borila protiv tigra, mnogi misle da nisam normalna. Puštam im da tako misle", otkrila je Pajić.

Na Instagramu ju prati više od 17 tisuća fanova, a nakon PFL-ovog eventa ta će brojka sigurno još i porasti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider