FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Novi težak ispit

VIDEO Može li Charles Oliveira postati jedan od najvećih u povijesti lake kategorije poslije UFC-a 274?

UFC 274 koji možete pratiti u nedjelju od četiri ujutro na gol.hr-u i kasnije u snimci na Novoj TV

Sjajni UFC 274 koji možete pratiti u nedjelju od četiri ujutro na gol.hr-u i kasnije u snimci na Novoj TV bit će ključan za prvaka Charlesa Oliveiru, koji će staviti svoj pojas na vagu protiv prvog izazivača Justina Gaethjea. To će mu biti druga obrana naslova, a pobjedi li u nedjelju, mogao bi svoje ime upisati zlatnim slovima u povijest lake kategorije UFC-a.

Aleksandar Rakić Aleksandar Rakić otkrio kako planira zaustaviti Jana Blachowicza divider

Pojas je osvojio protiv Michaela Chandlera, a prvi put obranio u prošloj borbi protiv favoriziranog Dustina Poiriera. Brazilac je u UFC-u duže od deset godina, ali tek posljednjih nekoliko godina dobio je priznanje kakvo zaslužuje i priliku za napasti pojas lake kategorije.

Definitivno će ući u top tri u povijesti lake

Njegova ostavština u ovoj kategoriji već je sad neupitna, ali pobijedi li Justina Gaethjea za vikend, pojedini smatraju kako će se uspeti u probrano društvo u povijesti jedne od najboljih težinskih kategorija u UFC-u.

Oktogon u ATT-u Dražen Forgač: "Kavez u našoj novoj dvorani jedan je od najboljih u Europi" divider

"Definitivno, već ima deset pobjeda zaredom u kategoriji. Koga god da su stavili pred njega, deklasirao ih je. Ne tijesno pobijedio, nego baš deklasirao i zato bi ga već sad mogli staviti u top tri borca lake kategorije“, smatra Igor Pokrajac.

Više o UFC-u 274 pronađite u novoj epizodi Lucky Puncha

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider