FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC dimenzije

Dražen Forgač: "Kavez u našoj novoj dvorani jedan je od najboljih u Europi"

Hrvatska metropola dobila je jednu od najmodernijih MMA dvorana u regiji i kavez kakav nema puno dvorana u Europi.

Svjetska MMA scena ovaj vikend će biti usmjerena na UFC 274 i okršaj Charlesa Oliveire i Justina Gaethjea, koji možete pratiti u izravnom prijenosu na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro i u snimci na Novoj TV, a regionalna će sljedećih nekoliko mjeseci s velikim zanimanjem gledati prema novoj, velikoj dvorani u koju se preselio zagrebački ATT.

Alfa i omega domaćeg MMA Dražen Forgač otkrio je za Lucky Punch zašto su se preselili na novu lokaciju.

gol expired Lucky Punch: Može li Gaethje zaustaviti prvaka i što UFC zvijezda radi u Zagrebu divider

"Mislim da je nakon sedam godina došlo vrijeme da dignemo priču na novu razinu. Ova nova dvorana je definitivno jedna od najboljih u regiji i dvorana iz koje će sljedećih godina izaći još puno sjajnih MMA boraca. Sljedeća prilika je već 17. lipanj u Karlovcu i FNC 6 na kojem će izaći nekoliko naših boraca. Tempo je jak jer dižemo ovu cijelu priču na višu razinu“, započeo je prvi čovjek zagrebačkog i europskog ATT-a Dražen Forgač na otvorenju nove dvorane u Zagrebu.

Koliko postoji ovakvih kaveza u Hrvatskoj?

"Ne postoji niti jedan, ovo je definitivno među najboljim kavezima u Europi. To je original Everlast kavez, dimenzija kao u UFC-u, ali to nije presudno. Ono što nas odvaja od ostalih su kvalitetni treneri i sparing partneri te uvjeti koje pružamo jednom borcu da se spremi.“

Više saznajte u novoj epizodi Lucky Puncha

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider