FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
poslao nabrijanu poruku

Pogledajte sučeljavanje uoči spektakularne borbe: Oduševili su, UFC zvijezda ponovila potez koji je odjeknuo

Dva velika borca i sportaša susreću se na jednom od najvećih mečeva u povijesti lake kategorije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Khabib Nurmagomedov i Justin Gaethje odradili su sučeljavanje uoči okršaja na UFC-u 254, koji možete gledati na gol.hr-u u subotu od 20:00 te nešto kasnije u snimci na Novoj TV.

Radi se o jednom od najvećih mečeva u povijesti lake kategorije. UFC očekuje sjajnu zaradu, fanovi jedva čekaju borbu, a sve bez puno trash talka i međusobnih provokacija.

U takvom tonu proteklo je i sučeljavanje. Nurmagomedov i Gaethje pokazali su veliko međusobno poštovanje i time oduševili fanove. Sudeći po komentarima, pretjerani, često i forsirani trash-talk te uvrede na osobnoj razini nikome ne nedostaju. Ovaj meč i bez toga privlači puno pozornosti, što je samo potvrda kvalitete ovih velikih sportaša i boraca.

Lucky Punch (Foto: GOL.hr) Novo izdanje Lucky Puncha najavljuje groznicu subotnje večeri: Khabib protiv Gaethjea! divider

Naravno, to ne znači da se borci za meč pripremaju u potpunoj tišini. Iz Khabibova tabora bilo je podcjenjivanja Gaethjea, koji pak puca od samopouzdanja.

Na sučeljavanju je Gaethje ponovio potez koji je odjeknuo svijetom UFC-a. Khabib je pozirao s pojasom prvaka, a Gaethjeu su dali privremeni koji je osvojio pobjedom protiv Tonyja Fergusona. Nakon te borbe bacio ga je na pod i rekao da želi pravi, a isto je ponovio i sada.

UFC: Gaethje - Ferguson, najbolji trenuci

"Ne želim ovo. Želim ovaj drugi", rekao je pokazajući na pojas s kojim je ponosno pozirao Khabib, dok je svoj odložio sa strane.

U novoj epizodi Embeddeda poslao je još jednu poruku. Ovoga puta osvrnuo se na Khabibove fanove.

"Volim koliko su emotivni jer znam da će plakati kad ga nokautiram. Doslovno će liti suze. Misle da su najčvršći na svijetu, ali suze će im padati iz očiju kada ga uspavam", rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider