FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
jednom već pokvario plan dani whiteu

Nakon Miočića, UFC omalovažava još jednog sjajnog borca: "Pokvarit ću dan Khabibu. Razj**at ću im plan"

Sjajnom borcu već su upisali poraz u spektakularnom meču. Može li ih razuvjeriti?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Khabib Nurmagomedov vraća se u oktogon nakon više od godinu dana. Neporaženi Dagestanac bori se protiv privremenog prvaka Justina Geathjea na UFC-u 254, koji možete gledati uživo od 20:00 na gol.hr-u i nešto kasnije u odgođenoj snimci na Novoj TV.

Bit će to jedna od najvećih borbi u povijesti lake kategorije UFC-a, ali čini se da su Dana White, Khabib i njegov menadžer već unaprijed upisali Dagestanca kao pobjednika.

"Dana je rekao da nakon ove borbe ima nešto posebno za mene, neke velike stvari, ali zamolio sam ga da pričeka s time, razgovarat ćemo nakon što završim s borbom protiv Gaethjea", rekao je prije nekoliko tjedana Khabib, prenosi Fightsite.

 "Je**š sve te likove. Upropastit ću im dan"

A da se nešto sprema, potvrdio je nedugo nakon toga i Khabibov menadžer Ali Abdelaziz, poručivši tek da to "iznenađenje neće biti Conor McGregor ili Georges St-Pierre, ali da se radi o nečem velikom".

gol expired Fantastična najava za spektakl koji čeka cijeli svijet: ''Ako vas ovo ne napali, ne znam što će'' divider

Takvi planovi, očekivano, nisu dobro sjeli Gaethjeu koji je imao poruku za sve one koji ga podcjenjuju.

"Ovdje sam kako bih upropastio Alijev dan, ovdje sam kako bi upropastio dan Dani Whiteu, Danielu Cormieru, Javieru Mendezu i Khabibu Nurmagomedovu. Je*eš sve te likove. Već imaju, ne znam točno kakav, ali rekli su sadi da već imaju plan. E, pa ja ću ga raz*ebati", izjavio je Justin gostujući na Morning Kombatu.

Gaethje je već pokvario planove Dani Whiteu

Podsjetimo, Gaethje je do pojasa privremenog prvaka došao pobjedom protiv Tonyja Fergusona, a kada mu je Dana White uručio pojas, odmah ga je bacio na pod. "Čekam onaj pravi", rekao je.

Gaethje baca pojas nakon proglašenja pobjednika

Već tom pobjedom je pokvario plan Dani Whiteu, koji je godinama pokušavao organizirati meč Fergusona i Khabiba. Bio je to okršaj za kojim su fanovi čeznuli, ali on se, barem zasad, neće dogoditi.

Možda baš zbog toga stižu podcjenjivačke izjave prema Gaethjeu. Situacija koja pomalo podsjeća na Stipu Miočića, prvaka kojeg UFC nikad nije želio, a koji se konstantno nosi s podcjenjivanjem, iako je mnogo puta demonstrirao svoju kvalitetu.

Tko zna, možda Gaethje baš u Miočiću pronađe inspiraciju i priredi veliku senzaciju.

UFC: Gaethje - Ferguson, najbolji trenuci

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider