FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
zagrijavanje za sladokusce

Novo izdanje Lucky Puncha najavljuje groznicu subotnje večeri: Khabib protiv Gaethjea!

Najbolje moguće zagrijavanje za ono što nas čeka u subotu. LUcky Punch najavljuje UFC 254!

Lucky Punch (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Ovaj vikend očekuje nas jedna od najnapetijih borbi godine u sklopu UFC-a 254, a uvod u borilački vikend počinje već ovog četvrtka, u 20.30 na portalu gol.hr s novim izdanjem magazina Lucky Punch.

Emisija donosi najavu mega sudara Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea za naslov prvaka u lakoj kategoriji. Nepobjedivi Khabib ispred sebe ima čovjeka koji nije prihvatio privremeni pojas prvaka nakon što je potpuno zasluženo izdominirao Tonyja Fergusona u posljednjoj borbi.

Gaethje je rođeni nokauter i borac kojeg publika obožava, a mnogi MMA analitičari ga vide kao pravu prijetnju nepobjedivom Dagestancu iz Mahačkale. Osim priloga o toj sjajnoj borbi, taktike ova dva sjajna borca prikazat će se u samom oktogonu rubrici MMA škola.

gol expired VIDEO: Khabib ''uspavao'' Gaethjea pa se psihički slomio i rasplakao te na kraju objavio kraj karijere! divider

''UFC 254 jedna je od najiščekivanijih priredbi godine. Dustin Poirier je bio lagan zadatak za Khabiba u posljednjoj borbi, no mislim da je Justin Gaethje druga priča i da će Khabib imati težak zadatak pred sobom. Donosimo niz priloga i analiza spektakularne priredbe koja nas ovog vikenda čeka u Abu Dhabiju, uz, dakako, najavu domaćih boraca i domaćih priča“, najavljuje urednik i voditelj emisije Vlado Boban.

Osim Khabiba i Justina, UFC 254 nudi niz odličnih dvoboja od kojih vrijedi istaknuti Roberta Whittakera i Jareda Cannoniera koji se bore za mjesto 1. izazivača srednje kategorije, a analizirat će se i nova zvijezda poluteške kategorije Jimmy Crute.

gol expired Nakon Miočića, UFC omalovažava još jednog sjajnog borca: "Pokvarit ću dan Khabibu. Razj**at ću im plan" divider

Od domaćih priča tu je analiza i najava finala popularnog Armagedon turnira s nizom mladih talentiranih regionalnih boraca, a prvi put će se raspravljati o TOP 5 ''pound for pound'' najboljih borkinja u regiji. Uz urednika i voditelja Vladu Bobana, gosti emisije su stručni sukomentatori Nove TV Igor Pokrajac i Zelg Galešić.

Provjerite zašto je posljednja emisija imala preko 200.000 pregleda na društvenim mrežama i ne propustite novi Lucky Punch u četvrtak od 20:30 samo na gol.hr. Spektakularni UFC 254 pratite u prijenosu uživo u subotu, 24. listopada od 20 sati, također na portalu gol.hr u Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider