Američki borac Kevin Lee isporučio je jedan od najboljih nokauta u povijesti UFC-a na spektakularnom UFC 244 eventu, na kojem smo vidjeli jedinstveni okršaj za pojas "baddest motherfucker in the game", u kojem je Jorge Masvidal liječničkim prekidom slavio protiv Natea Diaza.

No priča večeri u New Yorku zasigurno je Kevin Lee i njegov spektakularni nokaut lijevim high-kick udarcem u stilu hrvatske MMA legende Cro Copa. On je sredinom prve runde doslovno na nogama uspavao Gregora Gillespieja, do tog trenutka neporaženog MMA borca.

O tom su nokautu apsolutno svi pričali, tvitali i objavljivali ga nakon borbe. Mnoge je taj nokaut potresao, a jedna od njih bila je i poznata UFC-ova reporterka Megan Olivi, čija je reakcija nakon Gillespiejeva pada postala viralni hit. Nakon eventa je tvitala:

"Gledala sam u monitor i sekundu kasnije Gregor je bio u nesvijesti metar i pol od mene. Da, bila sam potresena", objasnila je Olivi nakon što je shvatila da svi pričaju o njezinoj reakciji.

Ništa manje impresivne bile su i reakcije Jona Anika i Joea Rogana, koji su bili izvan sebe, što samo dokazuje koliko je taj nokaut bio spektakularan. Nema sumnje da će na kraju godine biti kandidat za najbolji nokaut godine.