FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"već vidim da će biti sranja"

Jeziva fotografija iz bolnice koja dokazuje da je Nate Diaz s pravom zaustavljen

Pijavila se fotografija iz bolnice koja otkriva koliko su zapravo bile velike i duboke posjekotine iznad i ispod oka Natea Diaza.

Nate Diaz (Foto: AFP) (Foto: Afp)

UFC 244 u New Yorku nije završio na način na koji smo se nadali da hoće. Jorge Masvidal postao je "baddest motherfucker in the game" (najopakija faca u MMA-u), ali tek nakon što je doktor zaustavio Natea Diaza da započne četvrtu rundu.

Posjekotine iznad i ispod oka bile su jednostavno prevelike i preduboke da bi ga izložio novim batinama, koje je Masvidal pružao od prvog gonga.

Olakotna stvar u cijeloj priči jest to što je Masvidal dobio sigurno dvije, a možda i treću rundu, te nije izgledalo kao da bi Diaz mogao okrenuti situaciju. No opet, to je Diaz, koji u posljednje dvije runde izvlači ono najbolje iz sebe.

Megan Olivi (Foto: GOL.hr) Reakcija lijepe UFC-ove reporterke nakon strašnog nokauta postala apsolutni hit na društvenim mrežama divider

Razočarani su bili svi, a ponajviše sam Diaz.

"Moja je taktika tek počela funkcionirati, ali on je odradio svoj posao onako kako je trebao i treba mu na tome čestitati. Ali vraćam se po tvoju guzicu. Želim ovo ponoviti, odmah", rekao je Diaz odmah nakon meča u oktogonu.

Međutim, da je odluka bila prava, pokazali su šavovi na njegovu licu nakon odlaska u bolnicu. Fotografiju je objavio ESPN MMA.

Kevin Lee nokautirao Gillespieja (Foto: AFP) U stilu Cro Copa isporučio jedan od najbrutalnijih nokauta high-kickom u povijesti UFC-a divider

Na presici Diaz nije bio raspoložen, te je unatoč pričama da će dobiti revanš protiv Masvidala bio prilično negativan.

"Ako si najopakija faca, zar ćeš prihvatiti takvu pobjedu? Volio bih još jednu borbu, to želim, to mi je plan. No već vidim da će doći do sranja. Znam kako to ide. Dajem svima revanš, stvaram imena tim ljudima. Ja sam odgovoran za svo ovo sranje. Revanš bi bio pošten. Doveo sam i predsjednika SAD-a, a on ne dolazi ni na borbe za pojas", kazao je Diaz.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider