FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kako je samo odjeknuo udarac

U stilu Cro Copa isporučio jedan od najbrutalnijih nokauta high-kickom u povijesti UFC-a

Kevin Lee autor je jednog od najboljih nokauta high-kickom u 2019. godini.

Kevin Lee nokautirao Gillespieja (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Američki borac Kevin Lee isporučio je jedan od najbrutalnijih nokauta high-kickom u povijesti UFC-ove lake kategorije. Napravio je to na spektakularnom UFC 244 eventu u New Yorku, koji su predvodili dvojica "gangstera" - Jorge Masvidal i Nate Diaz. 

Na samom otvaranju glavnog programa Kevin Lee je brutalno nokautirao do večeras neporaženog Gregora Gillespieja. Otprilike na polovici prve runde Gillespie je eskivirao jedan pokušaj udarca rukom, ali je istovremeno otvorio mogućnost Leeju da high-kickom riješi pitanje pobjednika.

Nakon što je primio lijevi high-kick u stilu Cro Copa, Gillespie je doslovno zaspao na nogama, nešto poput Bena Askrena u onom meču protiv Jorgea Masvidala kada je sve bilo gotovo za samo pet sekundi.

Nokaut Leeja iznenadio je i komentatore uz oktogon poput Joea Rogana, Dominicka Cruza i Jona Anika. Najviše je u šoku ostala lijepa UFC-ova reporterka Megan Olivi, koju je ovakav završetak borbe u potpunosti iznenadio. 

Lee, koji se nakon kratkog izleta u velter diviziju vratio u svoju (laku), se vratio pobjedničkim navikama nakon dva uzastopna poraza od Iaquinte i Dos Anjosa u velteru. Gillespie je pak nakon 13 pobjeda upisao prvi poraz u karijeri.

U glavnoj borbi večeri Jorge Masvidal je slavio protiv Natea Diaza liječničkim prekidom uoči početka četvrte runde. Masvidal je već u prvoj rundi razbio arkadu Diazu, koja se kako je meč odmicao samo povećavala.

Liječnik je procijenio da je posjekotina jednostavno prevelika i naredio je da se meč prekine u najboljem interesu za miljenika MMA fanova - Natea Diaza. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider