FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Suparink dobio dvostruko

Veočić izgubio prekidom na Noći prvaka u Parizu: Poznato koliko je zaradio

Gabrijel Veočić je za pozivnicu i nastup među zvijezdama svjetskog boksa zaradio 5000 američkih dolara, a pobjednik Kraus 10.000.

Gabrijel Veočić (Foto: Europske igre Krakow/Screenshot)

Hrvatski boksač i olimpijac za Pariz 2024. Gabriel Veočić (22) poražen je od Nizozemca Gradusa Krausa u Noći prvaka u Parizu, koju je organizirala Svjetska boksačka organizacija (IBA).

U dvoboju dvojice 22-godišnjaka Veočić je izgubio u pet rundi, u poluteškoj kategoriji do 80 kg, prekidom minutu i pol prije kraja pete runde. Da je i meč otišao do kraja Veočić bi izgubio na bodove jer je bio u podređenom položaju u odnosu na snažnog Nizozemca.

Lucky Punch: Makhachev - Volkanovski VIDEO Lucky Punch se vratio poslije tri mjeseca: Repriza rata za pojas, najteži test za Chimaeva i novi vladar poluteške u regiji divider

Prije godinu dana Gabrijel Veočić pobijedio je uvjerljivom jednoglasnom odlukom Krausa u polufinalu Silver Belt turnira u Mariboru kojeg je Veočić na kraju i osvojio.

Nizozemski boksač, spremniji i u boljoj formi, ovaj put je Veočića lomio tempom i neprestanim nizom snažnih udaraca u tijelo i glavu.

Volkanovski i Makhachev VIDEO Izazivač upozorava prvaka: "Mene ne možeš držati na parteru, meni ne možeš izvući polugu..." divider

Brži i tehnički raznovrsniji Veočić prve dvije runde ravnopravno je uzvraćao munjevitim kombinacijama i preciznim pogocima, hitro se kretao, izbjegavao napade i ubadao, no u trećoj rundi počeo je popuštati pred naletima suparnika.

Gabrijel Veočić je za pozivnicu i nastup među zvijezdama svjetskog boksa zaradio 5000 američkih dolara, a pobjednik Kraus 10.000.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Srce ovog Hajduka 🤍

📸Duje Klarić/CROPIX
Novi spektakularan pogodak postigao je Bruno Durdov! 😳

UŽIVO ----> https://bit.ly/4dvNgKk
2. minuta, prvijenac Ivana Rakitića u SuperSport HNL-u 👏

UŽIVO ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Kraj utakmice, pobjeda Dinama u Varaždinu!

Opširnije na ----> https://bit.ly/4dRbq2d