FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC 294

VIDEO Izazivač upozorava prvaka: "Mene ne možeš držati na parteru, meni ne možeš izvući polugu..."

Obračun Islama Makhacheva i Alexandera Volkanovskog na UFC-u 294 gledajte u subotu od 20 sati na gol.hr-u.

Nevjerojatnu borbu gledali smo u veljači u Perthu. Aleksandar Volkanovski popeo se u kategoriju više i izazvao Islama Makhacheva. Fenomenalnog Rusa iz Dagestana i odradili su nezaboravnu borbu. Ozlijedio se Charles Oliveira i u ovaj meč na UFC-u 294 10 dana ranije uskočio je Volkanovski.

"Dobili smo poziv, i nismo oklijevali ni u jednom trenutku. Smijali smo se misleći – hej, kako je ovo ludo! Ako ga itko može pobijediti, to sam ja. Konstantno treniram. Mogu uvijek odraditi pet rundi“, rekao je Alexander Volkanovski.

Mnogi su se pitali kako će se fizički manji Volkanovski nositi sa hrvanjem Makhacheva, koji je imao čak 70 posto uspješnosti u rušenju protivnika. Volkanovski je hrvačke dionice odradio jako dobro. Preživio neke pokušaje gušenja, a kasnije i sam uspio rušiti Makhacheva koji je posljednjih godina postao velika zvijezda.

"Dajem inspiraciju ljudima iz Dagestana samo slijedeći svoje snove. Trenirajući svaki dan… Kako bih bio prvak UFC-a“, rekao je Islam Makhachev.

Mahachevu je trener i mentor veliki Khabib Nurmagomedov.

"Forma mi je dobra. Spreman sam. Kada si spreman, nebitno je tko je ispred tebe.“

"Nemoguće me je držati dolje. Meni je nemoguće izvući polugu. To je tako. Što je veća borba, što je veći izazov - tu sam“, kaže prvak lake.

A Islam Makhachev u ovom trenutku je Volkanovskom najveći mogući izazov. I to pred Islamovom publikom. Može li Volkanovski do najvećeg skalpa karijere na gostujućem terenu?

A večeras nakon tri mjeseca stanke pogledajte i novo izdanje Lucky Puncha. Igor, Zelg i Vlado analiziraju glavni dio programa na UFC-u ovoga vikenda kojeg predvode Makhachev i Volkanovski.

Uz standardno puno zabave u studiju, ovaj trojac prošao je kroz sve parove, dao svoje prognoze i taktičke analize u kavezu. Naravno tu je i domaća priča. Predstavlja nam se jedan od najboljih regionalnih polu-teškaša 31-godišnji Matej Batinić.

Lucky Punch gledajte u srijedu od 21 sat na gol-hru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider