FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nikad bogatiji Lucky Punch

Analiza lude subotnje UFC večeri, novog Khabiba, a tu je i ekskluzivni intervju s Hrvatom koji ruši sve pred sobom

Novo izdanje borilačkog magazina Lucky Punch donosi najavu spektakularnog UFC 267 te razgovor s Antonijom Plazibatom.

Pred nama je novo izdanje udarne UFC večeri u mjesecu što znači kako je vrijeme i za novo izdanje Lucky Puncha. Naš najpoznatiji borilački magazin najavljuje fantastični UFC 267 kojeg ove subote od 20 sati možete uživo gledati na gol.hr-u u izravnom prijenosu te u snimci na Novoj TV.

U Abi Dhabiju ćemo gledati šest sjajnih borbi, ali ona glavna je meč za titulu između prvaka poluteške kategorije Jana Blachowicza i iskusnog Brazilca Glovera Teixeire. Naši stručni sukomentatori Igor Pokrajac i Zelg Galešić detaljno su analizirali ovu borbu, a Pokrajac se čak prije pet godina i borio s aktualnim UFC prvakom na povijesnom spektaklu u zagrebačkoj Areni. Slavio je tada Blachowicz na bodove

U MMA školi Zelg i Pokrajac simulirali su što bi se trebalo događati u borbi za naslov, a u emisiji su analizirane i ostale borbe i borci koji su dio uistinu spektakularnog glavnog programa.

Ruski borac Petr Yan se bori za privremeni pojas protiv Coryja Sandhagena u bantam kategoriji, a prije sunaslovne borbe gledat ćemo opet u akciji Islama Makhacheva, čovjeka kojeg je sam Khabib Nurmagomedov proglasio svojim nasljednikom.

No napokon je dobio teži ispit za svoj put prema vrhu lake kategorije, vidjet ćemo koliko mu se Dan Hooker može suprotstaviti. Pokrajac i Zelg dali su svoje prognoze svih borbi, provjerite koliko se slažu u svojim prognozama.

Intervju s Antonijom Plazibatom

Osim najave UFC 267, Vlado Boban donosi pravu poslasticu, ekskluzivan razgovor s Antonijem Plazibatom, čovjekom koji bi nakon briljantne pobjede nad Benjaminom Adegbuyijem trebao napasti titulu prvaka Gloryja u teškoj kategoriji koju drži nepobjedivi Rico Verhoeven.

Naravno, analizirala se i borba Ante Delije protiv Bruna Capelozze, ali i nastup Filipa ''Nitra'' Pejića u poljskom KSW-u protiv Daniela Rutkowskog.

Uživajte u Lucky Punchu, centralnom mjestu okupljanja najboljeg iz MMA svijeta.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider