FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
poklopio ga šef ufc-a

Pogledajte Stipin ubod u oko zbog kojeg se žalio Cormier

Kao jednu od isprika za poraz od Stipe Miočića u trilogijskom meču za UFC titulu prvaka teške kategorije Daniel Cormier okrivio je ubod u oko koji se dogodio na kraju treće runde.

Najveća trilogija u povijesti UFC-a otišla je uvjerljivo na stranu američkog borca hrvatskih korijena - Stipe Miočića. On je u konačnom obračunu protiv Daniela Cormiera slavio jednoglasnom sudačkom odlukom nakon pet brutalnih teškaških rundi. 

Ono o čemu mnogi pričaju nakon meča, pogotovo nakon što se Daniel Cormier požalio tijekom i u intervjuu nakon dvoboja, je ubod u oko koji je Stipe Miočić zadao na samom kraju treće runde

gol expired Objavljene sudačke kartice: Rezultat prve runde kod dvojice djelitelja pravde šokirao mnoge divider

Nakon što je sam primio nebrojeno puno prstiju u oči, zbog čega je nakon drugog meča završio na operaciji i zbog čega mu je karijera bila upitna, Stipe Miočić plasirao je jedan nesretni ubod u DC-jevo oko.

Nakon meča Cormier je u razgovoru s Joeom Roganom rekao da od uboda apsolutno ništa ne vidi, da mu je sve crno. Šef UFC-a Dana White kazao je na presici s novinarima da mu je to oko već bilo načeto i prije uboda, te da je i on ranije u meču napravio isto Miočiću

Stipe Miočić presica Stipe odradio urnebesnu presicu i pritom urlao na novinare: "Kada sam vidio da sam ga ubo u oko, auuuuuuu" divider

Prve dvije borbe nećemo ni spominjati kada je upravo ubodima u oči DC omeo Miočića u prvom meču i potom to iskoristio nokautiravši ga na samom kraju prve runde. Ubod u oko dogodio se neposredno prije toga. 

Društvene mreže, američki portali, MMA analitičari također bruje o tom trenutku u meču kao da se to po prvi put u povijesti MMA-a dogodilo. Miočić je dobio barem četiri-pet uboda u oko u oba meča, pa se nije vadio na to ni kad mu je DC oduzeo titulu, niti se o tome toliko govorilo. 

gol expired Nakon veličanstvene izvedbe Miočića prozvali Jon Jones i Francis Ngannou pa se međusobno "potukli" divider

Tu se još jednom jasno vidi favoriziranje Daniela Cormiera od strane UFC-a, američkih medija i analitičara, no u konačnici im je sve to uzalud jer je Stipe i dalje na tronu. 

POBJEDA STIPE MIOČIĆA - cijela borba

Prsti u Stipine oči Cormier se žalio na ubod u oko, oduševljeni šef UFC-a ga poklopio: ''Pa obojica su bili ubodeni'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider