FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Svašta su mu govorili

Miočić otkrio što mu je UFC ponudio prije borbe s Ngannouom i kakve je poruke dobivao od fanova

Najuspješniji teškaš u povijesti UFC-a Stipe Miočić otkrio je što mu je Dana White ponudio dva sata prije borbe s Francisom Ngannouom.

Stipe Miočić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Stipe Miočić uživa u ulozi najuspješnijeg UFC borca u teškoj kategoriji. Samo dva dana nakon pobjede protiv Francisa Ngannoua dobio je poziv UFC-a da sudjeluje u showu The Ultimate Fighter u kojem će biti jedan od trenera zajedno s Danielom Cormierom.

Upravo će se njih dvojica boriti na UFC-u 226 i tada će Miočić ponovno braniti titulu prvaka u teškoj kategoriji, no prije toga obojica će odraditi 27. sezonu Ultimate Fightera zajedno sa svojim timovima koje su nedavno izabrali.

''Sretan sam zbog ovoga, ovo je nevjerojatno. Borci slušaju sve što im se kaže, sjajni su dečki, što možeš tražiti više od toga? Imam sjajan tim trenera, uzbuđen sam. Odradit ćemo sjajnu sezonu'', rekao je Miočić okupljenim novinarima, prenosi Fightsite.

O Cormieru uvijek priča biranim riječima, no vjeruje da mu prvak u poluteškoj kategoriji ipak odgovara kao protivnik.

''Mislim da će Cormier biti dobar i u teškoj kategoriji, ali meni stilski paše. To je sjajna borba za mene. Fenomenalan je borac, nije bez razloga prvak u poluteškoj kategoriji, a borio se već ranije u teškoj. Ponavljam, sjajan je, ali se do sada nije sučelio s nekim poput mene'', izjavio je prvak UFC-a.

Objasnio je i kako je došlo do te borbe.

''Čelnici UFC-a došli su do mene dva sata prije borbe s Francisom Ngannouom i ponudili mi da mi sljedeći protivnik bude upravo Cormier. No tada sam odbio takvu mogućnost jer nisam želio da mi to poremeti koncentraciju prije te važne borbe. Dva dana nakon toga nazvao me Dana i odmah sam prihvatio, kazao je Miočić i nadodao:

''To je odlična borba koju svi žele vidjeti. Danas se sve vrti oko superborbi, pa zašto onda ne? Sretan sam i uzbuđen jer ću sudjelovati na tom popisu borbi koji je sjajan. Navodno će, koliko sam čuo, na popisu UFC-a 226 biti čak tri velike borbe. I to je ujedno i UFC-ov internacionalni tjedan. Odlično je i to što ću biti trener u TUF-u i pokazati svoje trenerske kvalitete. Sve sam bolji, ali dobro je što imam sjajne svoje trenere. Zahvalan sam UFC-u na prilici.''

Upitan je i je li konačno stekao poštovanje fanova.

''Briga me što ljudi misle, nikada me nije bilo briga i neće. Ja sam tu samo da bih stigao do pobjede. Volim pobjeđivati… Mnogi su mi slali poruke i govorili da ću umrijeti u prvoj rundi. Govorili su mi da 'počivam u miru' i slično. A ja volim ljudima začepiti gubicu'', zaključio je Miočić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider