FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nestrpljivo se čeka početak

Miočić i Cormier predstavili svoje timove: Velike zvijezde u Danielovu timu!

Stipe Miočić i Daniel Cormier odabrali su svoje timove za Ultimate Fighter reality show.

Tim Stipe Miočića za TUF (Screenshot)

Stipe Miočić i Daniel Cormier pristigli su u Las Vegas, gdje će uskoro početi snimati 27. sezonu Ultimate Fightera, a danas su predstavili svoje trenerske timove, prenosi Fightsite.

Miočić je već ranije rekao kako njegov glavni trener Marcus Marinelli neće biti u stanju odraditi show jer ima drugih obaveza. No među Stipinim timom nema niti njegova glavnog boksačkog trenera Alexa Coopera, kao niti trenera grapplinga Stevea Kinnasa. Jedini član Strong Stylea kojeg je Stipe doveo jest kondicijski trener Robert Kaleal. No tu su neka vrlo zanimljiva imena.

Hvalevrijedna akvizicija svakako je dovođenje Jamesa Krause, uspješnog UFC borca te jednog od najtalentiranijih MMA trenera svijeta. Osim njega, tu je i bivši UFC borac te trenutačno član Glorya Chris Camozzi, kao i još jedan Gloryev borac i jedan od najboljih američkih kickboksača Dustin Jacoby. Stipe se pohvalio slikom svog tima, na kojoj još uvijek nema osobe koju je odlučio dovesti kao glavnog trenera.

Što se tiče Cormiera, on je predstavio cijeli svoj tim, a dva najvažnija imena su tamo s njim. Tu su glavni trener American Kickboxing Acamedyja Javier Mendez te Cormierov najbolji prijatelj i bivši teškaški UFC prvak Cain Velasquez. Osim njih, tamo su većinom nepoznata imena, a to su Deron Winn, Bob Cook, Rosendo Sanchez i Leandro Vieira.

Snimanje sezone počinje za nekoliko dana, a emitiranje kreće 18. travnja te traje sve do tjedna u kojem će se održati finalni event, kao i UFC 226 koji će predvoditi Miočić i Cormier. Prvi event dogodit će se 6. srpnja, a drugi dan kasnije, sve u sklopu International Fight Weeka u Las Vegasu.

Što se tiče Ultimate Fightera, Fight Channel otkupio je prava na prikazivanje cijele sezone te će svaka epizoda biti dostupna našim gledateljima istog dana kada se prikazuje i na Fox Sportsu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider